AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Prezentare

Expoziție și concurs dedicate zootehniei la Agralim 2017

AGRALIM aduce din nou cele mai valoroase animale de rasă și echipamente de top pentru zootehnie.

Evenimentul zootehnic al anului este organizat de ABplus Events în cadrul târgului pentru fermieri AGRALIM 2017, în perioada 21-24 septembrie, în Parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Lețcani, în parteneriat cu Clusterul AGRO – FERMA.

Deținătorii celor mai valoroase animale sunt invitați să le înscrie în Concursul Animalelor de Rasă, cu premii la 6 categorii: „Tauri”, „Vaci de lapte”, „Vaci pentru carne”, „Ovine”, „Caprine” și „Cabaline”.

La AGRALIM 2017 vor expune și companii europene reputate, furnizori de produse și servicii de top în domeniul zootehniei.

În 2015, când a fost organizată pentru prima oară, expoziția zootehnică a fost considerată de fermierii prezenți ”revelația anului”. Datorită succesului primelor două ediții, expoziția a devenit un adevărat reper pentru crescătorii de animale din regiune.

Evenimentele dedicate zootehniei la AGRALIM 2017 vor aborda cele mai importante aspecte ale fluxului producției animale, de la genetică până la industria alimentară: sisteme de furajare, producția de furaje combinate, tehnici de creștere și de hrănire, adăposturi pentru animale, tehnologii de muls si pentru răcirea laptelui, tehnologii pentru procesarea gunoiului de grajd, vehicule și servicii de transport, echipamente și accesorii pentru fermele zootehnice etc.

Fermierii vor avea ocazia să își prezinte exemplarele în zona de cel mai mare interes și să descopere oportunități de asociere și parteneriate benefice pentru dezvoltare.

Show-ul, concursurile și licitațiile de animale atrag la AGRALIM în fiecare an, mii de vizitatori.

Vezi aici, raportul de eveniment ZEFA 2015

buton