AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
23
nov.

ZEFA, REVELATIA ANULUI 2015

Dr. Ing. Gheorghe Neață, Director General Adjunct MADR

Ansamblul complet de utilaje si echipamente prezentate la targ precum si exponatele zootehnice, au devenit realitate si demonstreaza o trasabilitate zootehnica consacrata prezentata succint prin sintagma “De la furca la furculita” Nu-mi revine decat deosebita placere si onoarea de a va felicita si a va multumi pentru modul cum ati inteles sa organizati acest eveniment, si va asigur de tot sprijinul meu in organizarea de astfel de evenimente. Va multumesc pentru faptul ca m-ati invitat la aceasta expozitie si va marturisesc sincer ca pentru mine a fost revelatia anului 2015.”

 

Vasile Pachitanu Presedinte Asociatia Angus.ro

„Felicitări! Locația aleasa pentru desfasurarea evenimentului este exceptionala și parca aduce un omagiu crescatorilor de animale de la munte. Ați avut o organizare exemplara de la boxele pentru animale și modalitatea de amplasare a acestora, pana la culoare și cai de acces în areal. Felicitări pentru ca ați adus în cadrul evenimentului furnizori pentru sectorul zootehnic (utilaje și echipamentepentru zootehnie, boxe pentru animale, furaje, genetica, medicina veterinara) Crescatorii de animale au fost încântați de întâlnirea cu acestia.”

 

Dr. Ing. Iacob Lelior, Director General ANARZ

„Aşezat la confluenta Transilvaniei cu Bucovina unde îşi dau mâna cei mai mulţi gospodari, crescători de animale, târgul de zootehnie este pe cale să devină cel mai apreciat târg naţional şi de ce nu internaţional din domeniul zootehniei româneşti. În perioada 26 – 29 iunie pe aerodromul Floreni, aşezat la 8 km distanţă de Vatra Dornei fermieri, asociaţii de crescători, vizitatori interesaţi de zootehnie au realizat ce înseamă „RASĂ, MASĂ, CASĂ” pentru dezvoltarea zootehniei româneşti.

Multumesc organizatorilor Târgului de Zootehnie de la Vatra Dornei, felicitări pentru forţa şi reuşita evenimentului din 26 – 29 iunie 2015 şi îi asigur de deplina noastră colaborare şi sprijinul necesar pentru organizarea următoarelor ediţii.”