AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
25
nov.

ZEFA – Evenimentul de zootehnie al Romaniei

Aflata la a doua editie, Expozitia Internationala de Animale de Rasa si Echipamente pentru Zootehnie, cel mai complex eveniment expozitional din Romania, dedicat exclusiv sectorului zootehnic, se va desfasura anul acesta intre 1-4 septembrie la Ferma didactica Ezareni a USAMV IASI.

Cu 12.000 de vizitatori, 102 companii expozante din Romania, Germania, Spania si Ungaria, si peste 200 de animale de rasa expuse, ZEFA si-a cucerit publicul inca de la prima editie.

Claudiu Franc, presedinte FCBR, despre ZEFA:

“Ati fost prea harnici! Meritati toate felicitarile pentru mobilizarea de care ati dat dovada si pentru eforturile depuse. Cel putin fermierii si crescatorii din asociatia noastra, din Nord-Estul si central al tarii au ramas impresionati de tot ce au gasit in eveniment. De asemenea, tematica, conferintele, prezentarile de animale care s-au desfasurat vineri, sambata si duminica, au fost activitati extrem de importante pentru noi, cei din asociatie. Va asiguram de toata colaborarea si sprijinul nostru pentru urmatoarea editie ZEFA si suntem convinsi ca vom avea o colaborare extrem de buna pe viitor.”