AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
10
sept.

Vineri, 21 septembrie este Ziua Fermelor Zootehnice la AGRALIM

Ziua de vineri la AGRALIM este dedicată fermelor zootehnice și specialiștilor din sectorul zootehnic din regiune. Începând cu ora 12.00, aceștia vor putea discuta în cadrul Întâlnirii anuale a Fermierilor din Regiunea de Nord – Est, despre factorii de succes din zootehnie și despre dificultățile în creșterea animalelor de rasă. Vor veni cu soluții și răspunsuri oficialități din partea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ANARZ, APIA și AFIR precum și mari fermieri, specialiști și reprezentanți ai asociațiilor de profil din sectorul zootehnic. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Holstein Ro și Angus Ro.

Moderatori evenimentului sunt Cosmin Andrei, emisiunea Viața Satului TVR 1 și Vlad Macovei, Agrointeligenta

Începând cu ora 14.00 va avea lor prezentarea animalelor in ring „Excelenta in zootehnie”

Vor fi prezentate bovine de carne rasele Aberdeen Angus, Salers, Aubrac, Red Angus, Galloway, Highland, Sura de stepa, Limousine, Charolaise, Baltata Romaneasca, bovine de lapte rasa Holstein, ovine și caprine rasele Ile de France, Karakul, Tigaie, Turcana, Suffolk Englezesc, Merinos, Texel, Sannen, Boier.

De la ora 15,00, va fi organizatorii vă invite la Studiu de caz – Domeniile Lungu – model de succes în agricultura integrată și industria vinului.

În cadrul evenimentului vor fi vizitate și prezentate Crama Hermeziu și plantații de vie, ferma agricola cultura de camp, ferma de animale, silozurile de depozitare.

Evenimentul se va încheia cu o masă tradițională, accesul fiind pe bază de invitație sau bilet. Pentru înscrieri vă rugăm accesați formularul disponibil la https://goo.gl/forms/VW5P3iAhVdaQvznm2

 Participarea la evenimentele AGRALIM, organizate vineri, la Centrul Transagropolis Letcani, Iasi este gratuita, prin completarea formularului online disponibil la http://www.agri-events.ro/inregistrare-vizitatori/

Leave a Reply