AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Termeni si conditii

Prin accesarea www.agri-events.ro (denumit in continuare Site-ul), acceptati, implicit si neconditionat, conditiile generale de acces si utilizare de mai jos (denumite in continuare Conditiile Generale) si toate prevederile legale aplicabile.

Drepturi de autor si marca inregistrata

Drepturile de autor asupra continutului Site-ului apartin SC AB PLUS EVENTS SRL. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate, sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in Site sunt proprietatea SC AB PLUS EVENTS SRL sau a unor terti care au autorizat SC AB PLUS EVENTS SRL sa le utilizeze.

Modelele si lucrarile prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale Site-ului si ale lucrarilor si modelelor care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SC AB PLUS EVENTS SRL, este strict interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Logo-ul SC AB PLUS EVENTS SRL este marca inregistrata de catre SC AB PLUS EVENTS SRL.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestei marci, fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC AB PLUS EVENTS SRL, este strict interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Informatii despre servicii

Site-ul constituie o prezentare generala a serviciilor furnizate de SC AB PLUS EVENTS SRL. SC AB PLUS EVENTS SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul Site, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a Site-ului, fara ca modificarile sa atraga raspunderea legala a SC AB PLUS EVENTS SRL.

Confidentialitate

In situatia in care utilizatorul Site-ului pune la dispozitie, de buna voie, date personale de identificare, acestea vor fi colectate si stocate intr-o baza de date. Prin furnizarea acestor date, utilizatorul isi exprima acordul pentru folosirea lor in scopul transmiterii de oferte si mesaje promotionale din partea SC AB PLUS EVENTS SRL. Datele personale de identificare ale utilizatorului nu vor fi facute publice.

Limitarea raspunderii

Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, SC AB PLUS EVENTS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea Site-ului sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul Site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra serviciilor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a serviciilor oferite de SC AB PLUS EVENTS SRL. Erori sau omisiuni pot interveni.