AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

TERMENI SI CONDITII

TERMENI DE UTILIZARE

Utilizând acest site, întelegem că ați citit și sunteți de acord cu Termenii de utilizare prezentați mai jos. Acești Termeni de utilizare pot fi modificați de ABplus Events SRL, organizator al evenimentelor Agralim, ZEFA, Forumul agricol, Ziua fermelor de lapte, oricând la discreția sa. Vă rugăm să consultați în mod regulat această pagină.

TERMENI SI CONDITII

Evenimentele agricole Agralim, ZEFA, Forumul agricol, Ziua fermelor de lapte sunt organizate  de ABplus events SRL. Toate referințele ulterioare la evenimentele din acest document se vor face prin intermediul organizatorului juridic al evenimentului, ABplus events SRL.

Acest document stabilește termenii și condițiile între ABplus events SRL și dumneavoastră, când achiziționați un bilet sau vă înregistrați pentru orice eveniment sau conferință sau participați la orice sondaj organizat de ABplus events SRL. Prin cumpărarea unui bilet sau înregistrarea pentru un eveniment sau conferință organizată de ABplus events SRL sau participarea la un sondaj, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Ar trebui să citiți acest document cu grija. ABplus events SRL își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Termenii și condițiile modificate vor fi afișate pe site-ul web: www.agri-events.ro

DECLARAȚIE DE CONSIMȚĂMÂNT

Îmi dau consimțământul  ca  ABplus events SRL să colecteze, să prelucreze și să utilizeze datele mele personale în scopul procesării achiziționării biletului meu și pentru orice altă utilizare pentru care am consimțit.

 1. CUMPĂRAREA BILETELOR

Îmi dau consimțământul pentru datele obligatorii și voluntare colectate de la mine în scopul achiziționării și / sau înregistrării biletelor vândute de către ABplus events SRL, așa cum este specificat și necesar în paginile site-ului de înregistrare ale evenimentelor organizate de ABplus events SRL. De asemenea, îmi dau permisiunea ca detaliile contului meu de utilizator să fi stocate. Recunosc că pot furniza ABplus events SRL un interval de timp rezonabil pentru a fi eliminate detaliile mele în orice moment în care nu mai vreau să le stochez.

Recunosc și accept că datele mele vor fi utilizate în scopuri comerciale în conformitate cu prezentul regulament de protecție generală a datelor și cu declarația de aprobare și vor fi păstrate și stocate în scopul vânzării biletelor de evenimente.

În cazul în care doriți ca datele dvs. să fie eliminate, trebuie să solicitați ABplus events SRL să procedeze astfel în scris. Solicitările vor fi procesate în termen de 30 de zile de la trimiterea acestora la e-mail la office@abplus.ro.Toate prețurile biletelor găsite pe paginile site-ului de înregistrare sunt afișate în EUR. Confirmarea înregistrării dvs. pentru oricare dintre evenimentele organizate de ABplus events SRL va fi trimisă prin e-mail de către ABplus events SRL după primirea integrală a plății. Acest email va avea de asemenea atașată factura fiscală. Toate facturile fiscale vor fi trimise numai prin e-mail de către un software automat în conformitate cu legile românești.

 1. ÎNSCRIEREA BILETULUI

Îmi dau consimțământul  ca ABplus events SRL să se folosească în scopul procesării gratuită sau în alt mod de înregistrare a biletului, datele obligatorii și orice date voluntare furnizate la înregistrarea unui bilet de intrare gratuit pe Whova, platforma de networking a evenimentelor organizate de ABplus events SRL. Formularul de înregistrare este realizat pe Eventpro Planner – software-ul pentru gestionarea evenimentelor. De asemenea, toate datele colectate prin intermediul formularelor online sunt depuse în Eventpro Planner – software-ul pentru gestionarea evenimentelor.

Mai mult, dau consimțământul meu pentru datele voluntare furnizate. Recunosc și accept că datele mele vor fi utilizate în scopuri comerciale în conformitate cu  protecția generală a datelor și declarația de consimțământ și vor fi păstrate și stocate în acest scop.

 1. SONDAJE ONLINE

Îmi dau consimțământul ca  ABplus events SRL să poată stoca orice informație voluntară pe care o pot furniza în cursul participării la un sondaj online. Recunosc și accept că datele mele vor fi utilizate în scopuri comerciale în conformitate cu prezenta protecție generală a datelor și declarația de consimțământ și vor fi păstrate și stocate în acest scop.

 1. UTILIZAREA DATELOR PERSONALE PENTRU SCOPURI DE PUBLICITATE

ABplus events SRL nu va vinde, nici nu va da numele, adresa, adresa de e-mail, informații privind sau informații personale către orice terță parte fără permisiunea dvs. Prin înregistrarea la evenimentele organizate de ABplus events SRL vă dați acordul că profilul dvs. va fi vizibil în Whova – platforma asociată de rețea software care facilitează comunicarea, mesaje și întâlniri de afaceri înainte, în timpul și după eveniment.

Veți putea contacta și puteți fi contactat prin e-mail de către furnizorii și vizitatorii prezenți la evenimentul la  care v-ați înregistrat și alte evenimente ale partenerilor care vor avea loc în cadrul evenimentului. Urmărirea si răspunsul la  aceste invitații va fi la discreția dvs.

Îmi dau consimțământul ca ABplus events SRL va putea  stoca următoarele tipuri de date pentru scopuri interne:

 • Datele obligatorii și voluntare colectate la cumpărare, așa cum se arată pe site-urile web ale evenimentelor organizate de ABplus events SRL
 • Datele obligatorii și voluntare colectate la înregistrarea unui bilet de intrare gratuit precum și data înregistrării biletului.
 • Declarații voluntare atunci când particip la sondaje online.
 • Dau acordul ca ABplus events SRL să poată analiza și utiliza datele în scopul unei comunicări de publicitate orientate pe teme și produse relevante mie legate de evenimente si promotiile ABplus events SRL.
 • Sunt de acord ca ABplus events SRL să mă contacteze prin SMS și prin telefon în legătură cu evenimentele pentru care cumpăr un bilet sau înregistrez o expresie de interes.
 • Sunt de acord ca ABplus events SRL să mă contacteze prin e-mail în legătură cu evenimentul organizat de de ABplus events SRL sau pentru care cumpăr un bilet sau înregistrez o expresie de interes.
 • Mai mult, accept o analiză matematică și statistică a datelor mele personale pentru publicitate.
 • De asemenea, îmi dau consimțământul ca datele mele să fie actualizate și completate cu date suplimentare.

Prin urmare, îmi dau consimțământul ca ABplus events SRL să colecteze date care mă privesc personal din surse de domeniu public și  a le stoca împreună cu datele mele personale care sunt deja sub controlul ABplus events SRL. Îmi dau consimțământul ca ABplus events SRL să analizeze aceste date colectate recent împreună cu datele aflate deja sub controlul lor  în scopul unei comunicări de publicitate direcționate către mine pe teme relevante și produse legate de târguri, conferințe, summituri, ateliere, expoziții și / sau expoziții ale evenimentelor ABplus events SRL care ar putea fi de interes pentru mine.

 • Recunosc faptul că pot fi fotografiat sau filmat de fotograf și/sau cameramanul oficial al ABplus Events SRL și sunt de acord ca imaginea mea să fie utilizată în materiale promoționale sau legate de eveniment de către ABplus events SRL.
 • De asemenea, îmi dau consimțământul ca informațiile pe care le-am furnizat în formularul de înregistrare găsit pe site-urile de înregistrare ale evenimentelor organizate de ABplus events SRL, să fi trimise la parteneri / expozanți care îmi vor scana ecusonul cu permisiunea mea, după interacțiunea mea cu aceștia la standurile / conferințele lor, la evenimentul la care m-am înscris. Sunt de acord că acești parteneri / expozanți care îmi vor scana ecusonul să mă contacteze după eveniment.
 1. INFORMAȚII PERSONALE

Atunci când informațiile personale (de exemplu, numele, adresa de e-mail, numerele de telefon, companie și alte informații de contact) sunt furnizate prin evenimentele ABplus events SRL , site-uri web sau direct prin e-mail, acordați consimțământul ca ABplus events SRL să poată:

 • Prelucra și administra datele dvs. personale pentru a efectua toate acțiunile necesare pentru a vă da curs cererii sau instrucțiunilor.
 • Păstra înregistrări ale comunicării pentru procesarea datele personale așa cum sunt prezentate în Declarația de confidențialitate.

ABplus events SRL poate, de asemenea, să colecteze următoarele informații despre dvs.:

 • Informațiile pe care le furnizați prin completarea formularelor pe site-urile noastre;
 • Numele și adresele fizice de contact și de expediere;
 • Adresele de e-mail și numerele de telefon;
 • Card de credit, card de debit sau informații bancare;
 • Data de nastere;
 • Identificarea fiscală sau numărul de TVA (dacă este cazul).

Dacă ne contactați, putem păstra o evidență a corespondenței respective. Informații primite de la agențiile de referință de credit și de detectare a fraudei sau alte părți putem utiliza pentru a vă verifica informațiile. Putem să vă cerem să completați sondaje în scopuri de cercetare, deși nu este obligatoriu să faceți acest lucru.

Putem, de asemenea, să păstrăm preferințele personale legate de evenimentele și informațiile pe care le împărtășiți cu noi, cu consimțământul dvs., prin intermediul unor terțe părți, cum ar fi corespondența Facebook, mărturii, fotografii, bloguri, scrieri, anchete privind satisfacția clienților sau comunicări privind serviciile pentru clienți.

 1. DREPTUL DE ACCES

Aveți dreptul să primiți o copie a datelor dvs. personale deținute de ABplus events SRL în conformitate  protecția datelor, sub rezerva anumitor excepții. Solicitările pentru o copie a datelor dvs. personale pot fi trimise prin e-mail către office@abplus.ro

 1. DREPTUL DE RECTIFICARE SAU DE ȘTERGERE

Dacă ABplus events SRL deține informații incorecte despre dvs. care au fost inițial trimise prin intermediul acestui site, aveți dreptul să modificați datele.

Mai mult, aveți dreptul să ștergeți orice informație pe care ați trimis-o prin intermediul acestui site.

Pentru a vă solicita dreptul la rectificare și / sau ștergere, vă rugăm să trimiteți cererea dumneavoastră la office@abplus.ro. De asemenea, vă puteți dezabona de la newsletter-urile noastre făcând clic pe butoanele inserate în buletinele de știri pe care le primiți de la ABplus events SRL.

Solicitările ar trebui să includă:

 • Numele și adresa dvs.
 • O descriere a datelor personale specifice pe care doriți să le rectificați.

Rețineți că ABplus events SRL nu are obligația de a rectifica sau de a șterge datele dvs. în cazul acest lucru ar duce la împiedicarea dvs. de a îndeplini obligațiile contractuale față de ABplus Events SRL sau unde ABplus events SRL este obligat să proceseze (inclusiv păstrarea) datele dvs. personale pentru un scop legal conform legilor privind protecția datelor.

 1. SECURITATE

Securitatea informațiilor dvs. personale este importantă pentru noi. Cu toate acestea, nici o metodă de transmisie pe Internet sau metoda de stocare electronică nu este 100% sigură. Prin urmare, în timp ce ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja informațiile personale, ABplus events SRL nu  poate garanta siguranța absolută în caz de pericol. Cand dvs. introduceți informații sensibile (cum ar fi numărul cărții de credit) pe formularele noastre de înregistrare sau de comandă, criptăm aceste informații.

ABplus Events SRL își rezervă dreptul de a modifica acest Regulament general privind protecția datelor și Declarația de aprobare în orice moment. Orice modificări vor fi afișate pe pagina noastră de pornire și pe celelalte pe care le considerăm adecvate, astfel încât să știți despre schimbări.

 1. POLITICA DE RAMBURSARE ȘI ANULARE

Toate achizițiile de bilete pentru conferințe și evenimente nu sunt rambursabile în totalitate.

În situația improbabilă de anulare al unui eveniment, răspunderea ABplus events SRL este limitată la ponderea taxelor de înregistrare plătite care rămân după ce plata taxelor de procesare au fost suportate și deduse.

Este strict interzis ca orice companie, organizație sau participant să încerce să găzduiască sau să organizeze orice eveniment în legătură cu, conținând sau putând să fie legat de evenimentele organizate de către ABplus events SRL sau afiliații săi fără permisiunea și acordul prealabil în scris al  ABplus events SRL

În cazul încălcării acestor termeni, orice bilete achiziționate de organizator și de afiliații acestora vor fi anulate și nu vor fi returnate, iar ABplus events SRL poate solicita daune.

Biletele achiziționate sunt destinate exclusiv utilizării dvs. personale sau a afacerii dvs. și nu pot fi restituite sau transferate în scopuri comerciale în niciun caz, inclusiv, dar fără a se limita la, utilizarea acestora ca parte a unei promoții sau a unei competiții. În cazul în care a existat vreo revânzare sau tentativă de revânzare a unui bilet (sau orice altă încălcare a acestui termen), ne rezervăm dreptul de a anula biletele relevante cu efect imediat.

Ne rezervăm dreptul de a anula orice cumpărare de bilete realizată de orice persoană sau organism pe care noi consideram în mod rezonabil că sunt asociate cu orice broker de bilete.

 

ABplus events SRL nu va fi responsabil pentru nici un bilet pierdut sau furat.

Utilizarea neautorizată a echipamentului fotografic și de înregistrare la evenimente și conferințe este interzis.

Sunteți de acord cu orice înregistrare video și/sau audio ca participanți la orice eveniment sau conferință. ABplus events SRL nu va fi raspunzatoare pentru orice prejudiciu sau daune aduse oricarei persoane sau bun (cu excepția decesului sau vătămărilor corporale ca urmare a neglijenței sau abuzului ABplus events SRL sau pentru orice alt tip de răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată prin lege.)

Pentru întrebări legate de înregistrarea sau asistența pentru orice problemă de înregistrare, vă rugăm să ne contactați la office@abplus.ro.

 

 1. POLITICA DE ANULARE, POLITICĂ DE POSTĂRI ȘI DE SUBSTITUȚIE

ABplus events SRL nu este responsabilă pentru nici o pierdere sau deteriorare ca urmare a unei substituții, modificări, anulări sau amânări a unui eveniment. ABplus events SRL nu își asumă nici o responsabilitate indiferent de situația în care un eveniment este anulat, reprogramat sau amânat din cauza unui eveniment fortuit, forța majora sau orice alt eveniment care provoacă efectuarea unui eveniment impracticabil, ilegal sau imposibil. În sensul prezentei clauze, un eveniment fortuit include, dar nu se limitează la: război, incendiu, greva forței de muncă, vremea extremă sau alte urgențe.

Vă rugăm să rețineți că în timp ce speakerii și subiectele sunt confirmate în momentul publicării, circumstanțele care nu sunt sub controlul organizatorilor pot necesita înlocuiri, modificări sau anulări ale  speakerilor și / sau subiectelor. Ca atare, ABplus Events SRL își rezervă dreptul de a modifica sau modifica speakerii și / sau subiectele anunțate, dacă este necesar, fără nicio responsabilitate față de dvs. Orice schimbări sau modificări vor fi actualizate pe pagina noastră web cât mai curând posibil. Legea română guvernează acești termeni și condiții și orice litigiu este supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

 1. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de această politică sau de modul în care o gestionăm, vă rugăm să contactați:

SC ABplus events SRL
J22 / 202/1997
RO9172069
Adresa: Iasi, Stefan Cel Mare si Sfant 26
Email: office@abplus.ro
Telefon: 0755 227 587