AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
13
aug.

Proiectul ‘’Produse locale pentru localnici’’ ajunge la Festivalul Micilor Producatori

Sustinem producatorii locali! Sâmbătă, 21 septembrie, proiectul ‘’Produse locale pentru localnici’’, realizat de Viva FM, ajunge la cel mai mare târg agricol din regiunea Moldovei – Târgul pentru fermieri Agralim. În intervalul orar 12:00- 16:00, transmitem Live pe toate frecvențele, de la Târgul pentru fermieri Agralim si Festivalul Micilor Producatori.

Vor fi organizate, interviuri cu producătorii pe diverse teme de susținere a activității lor, și o tombolă la care se vor înscrie producătorii locali, iar câștigătorul va beneficia servicii de promovare în valoare de 1000 de euro, la radio Viva FM Iași.

Echipa Viva FM este prezentă la eveniment pentru a fi mai aproape de producătorii locali participanți la târgul Agralim, pe care dorim să îi susținem cu ajutorul proiectului regional ‘’Produse locale pentru localnici’’. Este timpul să prioritizăm pe lista noastră de cumpărături serviciile și produsele producătorilor locali, iar împreună să ajutăm la crearea unui viitor economic mai bun al comunității. Noi am decis să ne implicăm în dezvoltarea economică susținând afacerile producătorilor locali și încurajând consumatorii să acceseze serviciile și produsele acestora.”

Leave a Reply