AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
7
sept.

Prezența Karpaten Meat Group la Agralim 2018

Ca la toate evenimentele de până acum, și la ediția a X-a târgului Agralim, echipa Karpaten Meat Group va aduce bovine cu valoare genetică ridicată și va fi alături de cei din domeniu, susținând excelența în zootehnie cu informații valoroase despre rasa Angus și despre modalități eficiente de a realiza un business de profil.

Pe întreg parcursul evenimentului reprezentanții Karpaten Meat Group vor fi prezenți cu informații despre oportunitățile prezente într-o piață ce are încă potențial de creștere și programe de susținere variate, destinate pentru fermele Aberdeen Angus.

Chiar de la începutul acestei afaceri, dorința principală Karpaten Meat a fost formarea unui lanț de producție care să acopere toate etapele și care să se oglindească într-o trasabilitate completă a unor produse premium. Pornind de la o fermă și 120 de animale Angus și păstrând mereu în minte ținta ambițioasă, sistemul de producție acoperă toate aceste etape: creșterea bovinelor de reproducție Angus, achiziția de viței, îngrășarea acestora, prelucrarea cărnii și comercializarea acesteia.

Printre principalele obiective ale Karpaten Meat Group a fost încă din primul an, construirea unei rețele de producători, la nivelul întregii țări. În acest scop au fost construite programele de parteneriat. De-alungul celor 10 ani de activitate, fermierii parteneri s-au bucurat de promisiunea Karpaten Meat Group de a achiziționa vițeii produși, în conformitate cu condițiile contractuale, având astfel o piață de desfacere asigurată.

Dacă în urmă cu 10 ani acest tip de afacere abia începea în România și posibilitățile erau restrânse, acum rasa Angus și-a dovedit atât adaptabilitatea ridicată la condițiile de mediu, cât și gradul înalt de rentabilitate financiară, datorată unui management eficient. Fermele de bovine Angus au acum toate pârghiile necesare pentru a achiziționa exemplare valoroase și se pot focusa pe îmbunătățirea rasei în efectivele deținute, apelând la diverse programe prezente în piață (cum ar fi programul de leasing tauri sau programul de achiziție a vițeilor produși) pentru a crește treptat eficiența afacerii deținute.

Pentru că programul de finanțare disponibil în parteneriat cu Agricover a reprezentat un mare un mare interes pentru fermieri, fiind un adevărat succes, pe tot parcursul celor 4 zile, echipei KMG i se va alătura și un reprezentant Agricover. În acest mod vizitatorii vor putea afla toate detaliile despre oferta de finanțare dar mai ales vor putea discuta punctual pentru a găsi soluția cea mai potrivită în funcție de nevoile și dorințele fiecăruia.

Suntem mereu în căutarea unor noi parteneri așa că dacă doriți să aflați mai multe informații o puteți face căutând standul Karpaten Meat Group din cadrul târgului. Vă așteptăm!

Leave a Reply