AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
7
sept.

PETKUS – lider mondial în dezvoltarea de tehnologii de procesare a semințelor și depozitare a produselor agricole

Dacă aveți nevoie de mașini de curățare și sortare cereale, linii de semințe, instalații ”la cheie” de  procesare și depozitare cereale, terminale interne și portuare, instalații mobile, FNC-uri, fabrici de făină și  amidon, fabrici de ulei, atunci PETKUS este potențialul dumneavoastră partener.

La nivel global, PETKUS este prima companie care s-a specializat în proiectarea şi fabricarea utilajelor de sortare şi curăţare, având expertiza și experiența în tehnologie din 1852.

Maşinile de procesare PETKUS afişează marca comercială „Fabricat în Germania”. Designul robust, durabil, fiabil şi uşor de utilizat, alături de verificări permanente şi asigurări ale calităţii oferite pentru întregul proces de producţie reprezintă trăsăturile distincte ale utilajelor noastre.

Tehnologia de sortare PETKUS se caracterizează în mod distinctiv prin precizia reflectată în rezultatele sortării şi ale curăţării, precum şi în opţiunile sale aplicative versatile. Indiferent dacă procesează seminţe de bază, seminţe certificate, bunuri de consum sau produse industriale, utilajele noastre îşi găsesc utilizări adecvate în întreaga lume.

PETKUS înţelege pe deplin natura complexă a construcţiei de silozuri şi poate ajuta clienţii să elaboreze soluţii care sunt eficiente din punct de vedere economic şi fiabile.

Suntem motivaţi de dorinţa de a ne satisface clienţii şi a-i ajuta să îşi atingă obiectivele. Încă de la înfiinţarea companiei, am păstrat tradiţia inovaţiei.

 

Leave a Reply