AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
10
sept.

NOUTĂȚI PREZENTATE ÎN ACEST AN DE EXPOZANȚII AGRALIM (V)

Continuăm prezentarea ofertei companiilor expozante la ediția din acest an a Târgului AGRALIM:

Riela Romania – TOTUL DINTR-O MÂNĂ – Consultanţă – Proiectare – Montaj – Service – Depozit piese de schimb în ţară

RIELA România SRL din Bontida, judetul Cluj reprezintă în România pe RIELA Getreidetechnik Karl-Heinz Knoop, Germania și comercializează: uscător mobil şi fix pentru cereale, instalaţii de silozuri cu perete neted şi ondulat, tehnică de transport pentru cereale, instalaţii de tratat şi condiţionat seminţe, bucătării furajere fixe şi mobile, transportoare melcate, elevatoare, benzi transportoare, instalaţii de aerare, uscător orizontal pentru resturi din industria lemnului, reciclarea deşeurilor şi din staţiile de epurare, uscător cu bandă pentru uscarea fructelor şi plantelor medicinale. Mai nou, in portofoliul de produse intra si TUBULATURĂ DIN INOX pentru instalaţiile de cereale.

Oferta Riela Romania cuprinde gama de tubulatură pentru cereale, segmente de unghi tip nou de  5°, 15°, 30°, 45°, ramificaţii, frâne realizate  în totalitate din INOX  cu grosimea de 2 mm în perete, având următoarele avantaje: durată de viaţă prelungită faţă de elementele de tubulatură din oţel zincat și greutate redusă, implicit montaj mai simplu.

“1000 h Revizii Gratuite” oferite de APAN Agriculture Equipments la AGRALIM

Compania Apan Agriculture Equipments este importator McCormick in Romania si face parte din grupul de firme Apan cu afaceri in domeniile: auto, leasing, asigurari. Ideea de a deveni importator de tractoare si utilaje agricole a fost continuarea fireasca a afacerilor dezvoltate de grup in domeniul auto si a faptului ca aceste afaceri au crescut bazandu-se pe un service de calitate.

Suntem intr-o continua dezvoltare, avand puncte de lucru in: Braila, Iasi, Olt, Ialomita, Giurgiu. In luna iulie am venit aproape de fermierii din zona Vrancea, deschizand punct de lucru in Focsani. In aceasta locatie, acordam o atentie deosebita utilajelor cu specific viticol si pomicol. Avem specialisti care se ocupa in mod direct de cererea fermierilor din aceasta nisa agricola. In acest sens, livram catre fermieri utilaje Clemens produse in Germania, masini viticole cu o durabilitate si rezistenta aparte.

In toata aria de acoperire, oferim servicii vanzare si post-vanzare pentru multe brand-uri de utilaje agricole : Tractoare McCormick, Clemens -utilaje viticultura si pomicultura, Quivogne – prelucrarea terenului, Matermac – semanatori, Faresin -incarcatoare telescopice, Agrex – Instalatii profesionale de fertilizat, Enorossi – echipamente transfer,vidanje, utilaje zootehnice.

McCormick – un tractor simplu, robust, prietenos – ce poate fi achizitionat si cu proiecte europene. Serviciile de finantare pe care le oferim se pliaza pe specificul fiecarei activitati, pe potentialul si capacitatea de plata a fiecaruia. Avem o relatie excelenta cu toti finantatorii din piata agricola si impreuna cu acestia gasim mereu solutia optima pentru fiecare fermier.

Suntem constienti de rolul serviciilor post-vanzare in sectorul agricol si suntem receptivi la necesitatile clientilor de a avea la dispozitie un service prompt si de calitate cu timpi rapizi de distributie a pieselor de schimb si aici dorim sa facem diferenta fata de ceilalti importatori si dealeri de pe piata utilajelor din Romania. Un service de calitate si promptitudine in interventii sunt promisiunile noastre pentru fermierii romani.

Pe toata perioada desfasurarii targului Agralim, venim in sprijinul fermerilor cu un plus in achizitia tractoarelor McCORMICK si oferim “1000 h Revizii Gratuite”. Profitati asadar de aceasta promotie si vizitati standul Apan Agriculture pentru a primi mai multe informatii ! Atentia noastra este castigul Dumneavoastra! Recolte bogate! Sorin Dobrota, Director Executiv Apan Agriculture Equipments.

SUV-uri Ssangyong prezentate la AGRALIM de Open Auto Center

Din aprilie 1998 compania noastră este Dealer Autorizat Skoda si Service Autorizat Skoda. De mai bine de 20 ani, am oferit iubitorilor de Skoda din Iași și regiunea Moldovei servicii la standardele brandului pe care îl reprezentăm, sub egida brandului Open Service.

În decembrie 2017, ca răspuns la schimbările ce au loc pe piața automotivă, Open Service Iași, Dealer Autorizat Skoda, a devenit Open Auto Center Iași. Un nou nume, o nouă identitate, dar aceleași servicii de calitate.

Din 01.10.2017- suntem dealer autorizat şi service autorizat SSangyongOpen Auto Center.

Am făcut această colaborare deoarece după cum ştim, la nivel european şi nu numai, segmentul SUV este în continuă creştere.

Marca SsangYong vine în completarea ofertei de maşini noi Open Auto Center oferind modele foarte competitive ca nivel de preţ şi dotări în toate clasele de SUV-uri.

Ssangyong Motor Company este cel mai vechi producător auto din Coreea de Sud, care pe parcursul celor aproape 60 de ani de existență a construit la început autobuze și autocamioane iar apoi s-a specializat în proiectarea și producția de vehicule 4×4.

Anul acesta se va lansa în România şi un nou pick-up care va deschide oferta şi către clienţii utilitari, care caută o maşină robustă şi foarte capabilă în offroad, dar şi cu capacitate mare de transport. Până în 2020 inclusiv, SsangYong va avea în gamă inclusiv modele hybrid şi full electrice. Se va reuşi o performanţă bună în România, atât pe partea de vânzări cât şi pe partea de after-sales.

Modelele expuse marca Ssangyong vor fi:

SSANGYONG REXTON G4 –  promotie Pana la 2400 Euro discount!

SSANGYONG TIVOLI – promotie „Alternativa rabla” – Până la 3,000 euro discount !

SSANGYONG XLV  – promotie „Alternativa rabla” – Până la 3,000 euro discount !

Leave a Reply