AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
10
sept.

NOUTĂȚI PREZENTATE ÎN ACEST AN DE EXPOZANȚII AGRALIM (IV)

Continuăm prezentarea ofertei companiilor expozante la ediția din acest an a Târgului AGRALIM:

Utilaje agricole din Spania prezentate la AGRALIM de Lumiri Agro

La expozitie vom prezenta si promova utilaje agricole de la doi din cei mai cunoscuti producatori de utilaje agricole din Spania, Sola pentru gama completa de semanatori si plugurile Ovlac.

De la Sola Maquinaria Agricola SA -Calaf, Spania vom expune un numar de 5 utilaje astfel:

  • 2 semanatori pentru cereale ED 1003 in varianta de 4 metri fara fertilizare si modelul EUROPA tot de 4 metri dotata cu roti de tasare. Tot pentru cereale vom prezenta modelul ARES, in varianta pneumtica de 5 metri.
  • Pentru semanatorile de plante prasitoare vom expune o semanatoare PROSEM K BASIC pe 6 randuri cu fertilizare si o semanatoare PROSEM K VARIANT, cu sistem manual de reglaj al latimii de lucru intre randuri.
  • De la renumitul producator de utilaje Ovlac vom prezenta un plug reversibil cu 3 trupite, un plug ”ON LAND” cu 9 trupite, un Disc cu talere independente cu latimea de lucru de 4 metri, precum si un utilaj surpriza despre care se pot obtine mai multe informatii doar vizitand standul Lumiri-Agro.

SSAB AG SRL prezintă la AGRALIM hale de producție industrială

SC SSAB AG SRL este o firma de constructii cu sediul social in BACAU, Str. Republicii nr.159, cod 600303, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J04/1042/1991, avand CUI R 2816022.

Principalul domeniu de activitate este proiectarea, executia confectiilor metalice si executarea  lucrarilor de constructii montaj a halelor de productie industriala. Din punct de vedere geografic, compania, prin diverse parteneriate a operat si opereaza pe tot teritoriu Romaniei cele mai multe lucrari fiind realizate in: Bacau, Bucuresti, Constanta, Brasov, Galati, Baia Mare, Neamt, Braila, Iasi, Suceava, Vrancea s.a. Impreuna cu parteneri europeni am operat de asemenea lucrari de dimensiuni mai mici, in Germania, Franta, Norvegia, Elvetia.

EUROTECH si AGENT TRADE ofera vizitatorilor prezenti la targul AGRALIM o gama diversa de produse: motocoase Efco; motosape Media Line si AGT; motocultoare Bertolini si Grillo

EUROTECH a intrat pe piata locala in anul 1998 cu o motivatie puternica: sa ofere servicii profesionale de comercializare, service si inchiriere de scule si utilaje pentru constructii. De la infiintare si pana in prezent, compania a mentinut o activitate comerciala sustinuta (vanzare directa si prin distribuitori) si a evoluat treptat, extinzandu-si aria de acoperire, imaginea si personalul. Brandurile comercializate sunt: AGT, Metabo, Efco, Grillo, Kranzle si mult mai multe.

Prezenta la targ va fi completata cu unul din cele mai de incredere si vechi branduri de scule si utilaje din Romania: AGENT TRADE.

AGENT TRADE a fost fondata in anul 1994 de catre 2 ingineri romani, fiind importator exclusiv pentru produsele Bertolini si Grilo (utilaje de mica mecanizare pentru agricultura – Italia), Metabo (scule electrice – Germania), ABAC (compresoare – Italia) , Daishin (motopompe – Japonia), Pentax – (pompe, electropompe si hidrofoare- Italia), dar si producator de utilaje, cum ar fi generatoare de curent si curent-sudura, motopompe, motosape si motocultoare, echipamente de mica mecanizare pentru constructii.

EUROTECH si AGENT TRADE ofera vizitatorilor prezenti la targul AGRALIM o gama diversa de produse: motocoase Efco; motosape Media Line si AGT; motocultoare Bertolini si Grillo; generatoare de curent pe benzina si motorina cu motoare Honda, Mitsubishi ori Lombardini; electropompe; hidrofoare; scule electrice Metabo si mult mai multe.

Pe linga preturile promotionale, oferim vouchere clientilor care au nevoie de mai mult timp pentru a analiza ofertele de produse.

In Iasi, compania EUROTECH ofera service in garantie si post garantie precum si piese de schimb originale pentru toate produsele comercializate.

Service-ul si showroom-ul sunt intr-o zona usor accesibila, cu parcare privata, iar programul de lucru este de Luni pana Vineri, intre orele 08:00 – 17:00 si sambata intre orele 08:00-13:00, pe Splai Bahlui, Mal Stang, nr. 25B.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru: www.eurotech-iasi.ro ori sunati-ne la numarul de telefon: 0758.238.497

Furaje combinate sau concentrate pentru pui, păsări, suine, ovine și bovine prezentate la AGRALIM de InterBro Farm

Cu o experiență de peste 11 ani în importul puilor de o zi, InterBro Farm dezvoltă parteneriate strategice cu cei mai importanți producători de pui de carne, rasă mixtă, pui de curcă, boboci de rață, boboci de gâscă, puicuțe ouătoare, pui de bibilica, oua de incubatie.

Furnizam pui si boboci de o zi pentru ferme industrale sau ferme de tip gospodaresc tratandu-ne partenerii cu respect si seriozitate.

Puii de o zi vor fi livrați în condiții optime conform normelor sanitar veterinare și sunt vaccinați corespunzător împotriva pestei aviare, bronșitei infecțioase și bursitei aviare.

Îți stăm la dispoziție cu furaje combinate sau concentrate pentru pui, păsări, suine, ovine și bovine. Furajele se pot achiziționa la vrac pentru cantitățile mai mari sau în saci de 5-40 kg în funcție de specificul afacerii tale.

Leave a Reply