AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
7
sept.

Noutăți prezentate în acest an de expozanții AGRALIM (III)

Continuăm în acest articol, prezentarea ofertei de produse și servicii promovată de expozanți în cadrul Târgului AGRALIM:

Vantage – dedicați agriculturii de precizie!

Echipa Vantage a adus treptat conceptul de agricultură de precizie în ferme, fiind singura companie de pe piaţă care oferă un ciclu complet de servicii şi produse destinate practicării agriculturii de precizie, precum şi suport tehnic dedicat dar mai ales consultanţă.

Vantage este marca prin care compania americană Trimble își propune să se impună în întreaga lume ca și furnizorul unui ciclu complex de soluții pentru agricultura de precizie. Compania americană Trimble este, de peste 30 de ani, lider mondial în tehnologiile GPS. Sistemele de autoghidare și monitoarele Trimble aduc economii de timp și de bani, prin reducerea cantităților de combustibil, semințe și îngrășăminte folosite. Se elimină suprapunerile, nu se mai distruge solul, se reduc pierderile la recoltat și devine mai ușoară prelucrarea terenului pentru cultura următoare.

În această perioadă monitoarele de ghidare de la Trimble beneficiază de cea mai mare perioadă de garanţie de 3 ani, perioadă în care clienţii beneficiază deasemnea şi de înlocuirea acestora. Vizitați standul Vantage ca să aflați mai multe detalii despre oferta specială și să testați monitoarele și sistemele de ghidare automată Trimble.

Pe lângă produsele Trimble, Vantage vă va face demonstraţii și cu soluția pentru monitorizarea flotei de utilaje agricole FarmTrack. Acest soft de management al fermei, include o monitorizare a consumului de motorină al flotei de utilaje, cu alerte prin sms și email, în caz de situații atipice, fapt ce elimină furturile de combustibil. Vă arată tot ce face mecanizatorul: la ce oră a intrat în câmp, cu ce viteză a rulat, pe unde s-a  dus, câte opriri a avut etc. În plus, aplicația vă notifică din timp pentru revizia, ITP-ul vehiculului – orice este legat de întreținerea acestuia.

Doriți să aplicați îngrășăminte cu rată variabilă? Vantage vă pune la dispoziție aplicația GeoScan, care  oferă hărți care indică gradul de înverzire al câmpurilor, pe bază de imagini satelitare, analize complexe de sol (AgroBalance). Hărțile de vegetație obținute prin GeoScan se pot suprapune cu hărțile rezultate din analizele de sol. Astfel se pot întocmi hărți pentru aplicarea îngrășămintelor cu rata variabilă (VRA), care se introduc în sistemele de ghidare Trimble, ca să fertilizeze fermierul diferențiat.

Veniți la Agralim și vizitați standul Vantage să aflați care este modelul de succes pentru aplicarea soluțiilor de agricultură de precizie! Vă arătăm pe loc care sunt pașii de urmat și puteți testa toate tehnologiile necesare îndeplinirii unui model de succes.

Îngrășămintele foliare lichide de la Lebosol prezentate la AGRALIM

Lebosol® este o companie germană specializată în producția și comercializarea de îngrășăminte foliare lichide, având un rol de pionier în domeniul fertilizării foliare, în ultimii 30 de ani. Lebosol® oferă clienților servicii complete, de la consultanță tehnică în ceea ce privește alegerea produselor până la vânzarea acestora la nivel de fermă și monitorizarea acțiunii lor pe tot parcursul ciclului vegetativ.

Prin filiala Lebosol® România, compania este bine poziționată pe piața locală, aproape de agricultori și nevoile lor.

Extinderea portofoliului de produse face parte din strategia de dezvoltare a companiei Lebosol® Dünger GmbH, prin urmare venim în acest an cu câteva produse noi.

Lebosol® – Acid Citric este un adjuvant cu rol de regulator de pH al soluției de stropit. Acest produs are o acțiune de acidifiere ce ajustează pH-ul soluției folosite pentru aplicarea tratamentelor fitosanitare.

Lebosol® – Siliciu este un produs monocomponent ce influenţează pozitiv dezvoltarea şi producţia agricolă, conferă o masă foliară mai bogată, deci mai multă fotosinteză, mai multă glucoză, o tulpină mai groasă, o cantitate mai mare de apă în ţesuturi, ceea ce oferă o rezistenţă sporită la factorii de stres (temperatură, furtună, secetă). Aplicarea acestui produs reduce sensibilitatea la infecţii bacteriene şi boli și creşte rezistenţa la efectele biotice şi antibiotice.

Lebosol® – Fier Gold este un fertilizant foliar pe bază de fier, microelemente și aminoacizi. Produsul respectiv are o concentrație mai mare de fier față de produsul vechi Lebosol® – Fier Citrat, iar suplimentar conține aminoacizi, sub formă de Aminosol®.

Venim și cu un portofoliu bogat de produse pentru agricultura ecologică, printre care produsul Aminosol® și alte produse omologate pentru a fi utilizate în agricultura ecologică. Portofoliul Lebosol® conține 9 produse OMOLOGATE pentru agricultura ecologică.

Din Germania până dincolo de granițele Europei, Lebosol® este partenerul dumneavoastră în nutriția INOVATIVĂ a plantelor!

Geofolia, noul program de management al fermei, eLMID Mobil, pachet mobil de măsurători GPS, de mare precizie. Isa360, gps-ul de ghidaj – prezentate de ISAGRI la AGRALIM

Vă aşteptăm şi anul acesta în cadrul evenimentului Agralim 2018 cu noi produse, oferte speciale şi tombole în perioada 20 – 23 septembrie în Leţcani, Iaşi.

„Noutate” este cuvântul după care ne ghidăm în acest an. Venim cu produse inovative de management al fermei, de măsurare şi ghidaj, destinate să uşureze munca agricultorilor.

Ce puteţi vedea la stand-ul nostru: Geofolia, noul program de management al fermei, prin care vă puteţi gestiona mai uşor activitatea din fermă, atât de la birou cât şi din teren. eLMID Mobil, un pachet mobil de măsurători GPS, de mare precizie. Isa360, gps-ul de ghidaj care vă ajută la ghidarea utilajelor agricole.

Promovăm noile produse ISAGRI : Geofolia şi eLMID Mobil. Ne propunem să vă ajutăm în gestionarea fermelor dumneavoastră prin uşurinţa şi rapiditatea de lucru a produselor noastre.

Ca în fiecare an, v-am pregătit oferte speciale în cadrul târgului Agralim: Cele mai bune preţuri la toate produsele noastre, Surprize la nivelul programului de management, Geofolia, Tombole zilnice prin care puteţi câştiga vouchere consistente pentru achiziţia produselor ISAGRI, Servicii de management agricol pentru toţi fermierii

Ne puteti găsi la stand-ul A48 unde sunteţi asteptaţi de către reprezentanţii firmei noastre, atât echipa comercială cât şi cea tehnică, pentru a vă oferi toate informaţiile necesare.

ISAGRI (1500 angajaţi, 135 000 clienţi, 11 filiale în toată lumea) este liderul european pe piaţa de software în agricultură şi tehnologii GPS. ISAGRI comercializează soluţii informatice dedicate agriculturilor şi managerilor agricoli români, pentru a le oferi instrumente de gestiune inovative atât la birou, cât şi pe teren : Geofolia, eLMID Mobil şi Isa360.

Leave a Reply