AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
7
sept.

Noutăți prezentate în acest an de expozanții AGRALIM (II)

Continuăm în acest articol, prezentarea ofertei de produse și servicii promovată de expozanți în cadrul Târgului AGRALIM:

Allianz-Tiriac ofera fermierilor romani produse dedicate pentru afaceri roditoare

Asigurarea culturilor agricole va protejeaza financiar investitiile in culturile de cereale, plantele tehnice si culturile furajere.

Asigurarea animalelor domestice va ajuta sa recuperati pierderile din investitii in efectivele de animale: bovine, bubaline, ovine, caprine, suine si pasari.

Asigurarea utilajelor agricole va ofera protectie financiara pentru investitiile in utilaje, echipamente si accesorii agricole.

Beneficiile oferite de Allianz-Tiriac fermierilor: polite de asigurare personalizate, adaptate nevoilor de protectie financiara ale fiecarui client,  tarife si conditii avantajoase, flexibilitate in plata ratelor, plata rapida a despagubirilor.

Pentru detalii referitoare la riscurile acoperite si sumele asigurate va invitam la standul Allianz-Tiriac din cadrul AGRALIM sau la sucursalele si agentiile Allianz-Tiriac din localitatea dumneavoastra.

S.C. EXPERT AGRIBUSINESS SRL: „SUNTEM ROMANI SI SUSTINEM AGRICULTURA DIN ROMANIA” prin promovarea geneticii romanesti de grau, floarea-soarelui si porumb!

S.C. EXPERT AGRIBUSINESS SRL  este o companie 100% romaneasca, ce activeaza pe piata semintelor din Romania din anul 2010, cu activitati multiple in domeniul Cercetarii agricole, producerii si comercializarii unor varietati de plante agricole dupa cum urmeaza: soiul de grau romanesc PG 102, hibrizii de porumb CERA 270, CERA 320, CERA 340, CERA 370, CERA 380, CERA 450, EVO 3517, EVO 3617 si hibrizii de floarea-soarelui RUSTICA 170 SI RUSTICA 172.

De asemenea, incepand cu primavara anului 2019 in portofoliul sau are hibridul romanesc de porumb zaharat  Mirajul Verii.

S.C. EXPERT AGRIBUSINESS SRL dispune de o statie moderna de conditionare si tratare a semintelor si astfel ofera la preturi avantajoase servicii complete de conditionare, calibrare, tratare, insacuire a semintelor pentru principalele specii de plante agricole: orz, grau, mazare, rapita, floarea-soarelui, porumb, soia.

Produsele si serviciile oferite de S.C. EXPERT AGRIBUSINESS SRL se adreseaza deopotriva agricultorilor mici si foarte mici, dar si fermierilor mijlocii si mari, intrucat genetica romaneasca pe care o promoveaza, produce si comercializeaza se ridica la standardele de calitate solicitate de toate aceste categorii de fermieri.

Acest lucru este posibil datorita faptului ca sunt parcurse“in house”, sub stricta coordonare, indrumare si supraveghere a specialistilor din companie, toate etapele prin care samanta trece pana ajunge in sac si distribuita catre fermieri.

Compania EXPERT AGRIBUSINESS ofera, de asemenea imputuri pentru agricultura, la preturi avantajoase, dar si indrumari si tehnologii modern astfel incat fermierii sa beneficieze de cele mai noi informatii, corelate cu exigentele lor si in concordanta cu specificul fiecarei ferme in parte.

SERMECOM – reprezentant autorizat al producatorilor de sisteme de injectie BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS-CONTINENTAL si MOTORPAL present și în acest an la AGRALIM

“SERMECOM este membru al retelelor internationale BOSCH Diesel Center si DELPHI Diesel Service. Avem peste 24 de ani de experienta in domeniul reparatiilor pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje agricole si de constructii. Remanufacturam sisteme de injectie (injectoare, pompe de injectie), turbosuflante, sisteme hidraulice (pompe, motoare si distribuitoare). Deasemenea, montam si reparam instalatii de incalzire Webasto si Eberspacher. Produsele noastre sunt livrate insotite de planurile de testare si calibrare si au garantie 12 luni.” declară reprezentantanții SERMECOM

Fertilizant ORGANIC din alge marine brune Super Fifty  vândut la AGRALIM de Armandis Impex Srl

Fertilizant ORGANIC din alge marine brune Super Fifty. Aplicare foliara sau prin instalatia de udare prin picurare. Dilutia 1 Litru : 200-250 litri apa / ha. Ambalaje 10 litri (12,3 kg). Investitia: 69 lei / litru cu TVA inclus. Pretul nu include costurile de transport. SC Armandis Impex Srl, ing. Dorin Vasiliade Tel: 0762-27.82.84, e-mail: vasiliade68@gmail.com

Leave a Reply