AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
7
sept.

Noutăți prezentate în acest an de expozanții AGRALIM (I)

La ediția aniversară AGRALIM, expozanții au pregătit pentru fermierii și specialiștii din domeniu o ofertă complexă de produse și servicii:

Yara Digital Farming propune fermierilor un produs de ultima generatie: Plarforma “Yara Agro Office® Farm Management” și Yara Agro Office® – soluții inteligente pentru managementul fermei și pentru agricultura de precizie.

Aveți toate informațiile despre parcele, despre culturi și despre activitățile efectuate în câmp, astfel încât puteți obține analize privind calitatea lucrărilor și profitabilitatea suprafețelor. In acelasi timp, puteți identifica situatiile critice și puteți lua decizii în timp util.

Sistemele Yara Agro Office® primesc informațiile prin telemetrie si prin transfer de date wireless si ofera sinteze privind culturile, respectarea normelor de consum, pozitia tractoarelor in camp, nivelul de motorina din rezervor, viteza de lucru, etc.

Platforma software cuprinde urmatoarele module: Yara Agro Office® Agronom, Yara Agro Office® Harti, Yara Agro Office® Depozit, Yara Agro Office® GPS, Yara Agro Office® Arenda.

Datele sunt culese in timp real prin dispozitive GPS – pentru urmarirea traseelor si controlul combustibilului, sisteme RFID pentru identificarea operatorilor si conectori pentru identificarea implementelor.” ne declară reprezentanții Yara Digital Farming

PATRIA BANK – peste 10 ani în domeniul finanţării agriculturii cu acoperire vastă în legumicultură, cereale, pomicultură şi zootehnie

Fie că ai nevoie de un împrumut pentru a-ţi realiza activitatea curentă sau ai planuri de dezvoltare, creditele agricole Patria te ajută să-ți faci treaba repede și eficient. Îţi punem la dispoziţie experiența noastră de peste 10 ani în domeniul finanţării agriculturii cu acoperire vastă în legumicultură, cereale, pomicultură şi zootehnie.

Poţi avea oricând la îndemână o rezervă de bani pentru achiziţia de semințe, pesticide, îngrășăminte, motorină sau pentru orice alte nevoi curente ale fermei tale, printr-un credit de capital de lucru dedicat.

Beneficiezi de credit pentru achiziţie terenuri cu rambursare în 10 ani şi finanțare de până la 100% din costul terenului. Noi îţi punem banii la dispoziție timp de 1 an de zile, perioadă în care îi poți folosi pe toți odată sau în tranșe, atunci când găsești terenul potrivit.

Poţi achiziţiona utilaje agricole profesioniste pornind de la un avans de 5% sau chiar cu ZERO AVANS prin parteneriatele pe care Patria Bank le are încheiate cu principalii furnizori din ţară cât şi cu firme locale de profil. Căutăm în mod constant să dăm varietate zonei de parteneriate atât prin atragerea de noi dealeri cât şi prin diversificarea ofertei de finanţare, astfel încat să fie cât mai adaptată nevoilor agricultorilor.

Primeşti până la 115.000 de lei fară garanţii prin Creditul EASI pentru finanţare activitate curentă, achiziţie de bunuri sau investiţii.

Nu este nevoie să te deplasezi la bancă pentru a obţine finanţarea necesară afacerii tale.

Suntem aici să îţi oferim soluţii de finanţare adaptate afacerii tale, pe care le poți accesa simplu și rapid. Tu ai viziune pentru ferma ta, noi te ajutăm să o dezvolți!

Produse hand made pentru animale produse de I.F. Varga S. Tiberiu

I.F. Varga S. Tiberiu  afacere de familie se ocupă cu confecționarea și vânzarea de produse pentru animale, în special cai, cum ar fi: harnașamente pt cai, șei călărie, căpestre, frânghii, zăbale, carabine, vârtejuri, produse intretinere harnasamente, produse îngrijire animale, unelte pt potcovit, ornamente ață și piele, clopote tablă, clopoței si zurgălăi,  curele, zbiciuri. Mai multe informații si detalii despre produsele lor se pot obține de la standul lor din cadrul Târgului AGRALIM.

Leave a Reply