AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
10
sept.

La AGRALIM, sâmbătă și duminică sărbătorim producătorii locali

Târgul AGRALIM sărbătorește în weekend micii producători. Special pentru ei și pentru publicul larg, vor fi organizate sâmbătă și duminică mai multe evenimente speciale:

Sâmbătă, 21 septembrie, între orele 12,00 – 14,00 vor fi organizate 3 conferințe pe teme de interes pentru producătorii locali: “Accesul fermierilor si procesatorilor agricoli la piata”, “Marketingul produselor agricole” și “Fonduri europene in agricultura”. Cele 3 evenimente vor fi moderate de jurnalist Raluca Daria Diaconiuc

Printre invitații care si-au anunțat deja prezența la eveniment amintim: Ciprian Vulcănescu, Director Iasi Furs SRL, cea mai mare ferma de chinchile din Romania; Ionel Păsărică, Director Capra Noastră; Paul Gabriel Ioan, Director Fabrica de Fum; Radu Plăvănescu, Director Prisca Bârnovei; Gica Neamțu, Director Pofta Focului; Cu ei vom vorbi despre poveștile lor de success dar și despre piedicile întâmpinate în activitatea lor.  Vor veni cu soluții de finanțare și informații despre proiectele pe fonduri europene finanțatori, asiguratori și firme de consultanță în domeniu.

Festivalul Micilor Producători organizat sâmbătă și duminică va reuni producători locali din toată regiunea de Nord – Est

Evenimentul contribuie activ la dezvoltarea micilor producatori si procesatori agricoli, promovând produsele românești. Totodată, producătorii agricoli vor avea posibilitatea să iși vândă produsele, pe parcursul celor 2 zile.

Proiectul ‘’Produse locale pentru localnici’’, realizat de Viva FM, ajunge la cel mai mare târg agricol din regiunea Moldovei – AGRALIM, sâmbătă 22 septembrie.

În intervalul orar 12:00-16:00, VIVA FM transmite Live pe toate frecvențele, de la Festivalul Micilor Producatori, care se desfășoară pe parcursul a două zile – sâmbătă și duminică și reunește mici producători și procesatori locali, interesați să se promoveze și să își vândă produsele.

1000 euro în servicii de promovare – marele premiu oferit de VIVA FM producătorilor locali prezenți la Festivalul Micilor Producători organizat sâmbătă și dumincă

În cadrul festivalului vor fi organizate,  interviuri cu producătorii  și cu publicul larg pe diverse teme de susținere a activității lor, și o tombolă la care se vor înscrie producătorii locali, iar câștigătorul va câștiga servicii de promovare în valoare de 1000 de euro, la radio Viva FM.

Echipa Viva FM este prezentă la eveniment pentru a fi mai aproape de producătorii locali participanți la târgul Agralim, pe care dorim să îi susținem cu ajutorul proiectului regional ‘’Produse locale pentru localnici’’. Este timpul să prioritizăm pe lista noastră de cumpărături serviciile și produsele producătorilor locali, iar împreună să ajutăm la crearea  unui viitor economic mai bun al comunității. Noi am decis să ne implicăm în dezvoltarea economică susținând afacerile producătorilor locali și încurajând consumatorii să acceseze serviciile și produsele acestora.

Pentru inregistrare va rugam sa accesati formularul disponibil la http://eepurl.com/dEU8H1

Leave a Reply