AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
29
aug.

IPSO Agricultură îi așteaptă pe fermieri la Agralim

Ilie, specialistul tehnic al IPSO Agricultură, împreună cu specialiștii de produs ai companiei vă așteaptă la târgul Agralim, în perioada 21-24 septembrie, din Parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Lețcani, județul Iași, situat la drumul european E583.

”Pregătim târgul de la Iași și ne implicăm activ fiecare dintre noi. Chiar dacă rolul meu este acela de a oferi recomandări utile fermierilor, am decis să îi ajut pe colegii mei și cu organizarea acestui târg. Fiind atât de apropiat de fermieri reușesc să identific nevoile acestora și le implementez în conceptul de stand al companiei. Am gândit câteva surprize și îi o să încerc să îi antrenez în discuții interesante pe clienții noștri. Așa că, nu vă faceți planuri pentru perioada 21-24 septembrie, vă așteptăm la standul A23-24, din Parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Lețcani” –  Ilie, specialist tehnic IPSO Agricultură. (https://youtu.be/OwX2C0asOrQ)

Specialiștii vor fi prezenți la târg pentru a răspunde solicitărilor fermierilor și pentru a identifica cele mai bune soluții tehnice care se adaptează condițiilor specifice din fermă. Pe o suprafață de 500 m², de la standul IPSO Agricultură nu vor lipsi utilajele John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar. Alături de informațiile tehnice, noutățile și ofertele promoționale, consilierii noștri de finanțare îi vor ajuta pe producătorii agricoli să aleagă cea mai bună soluție în vederea achiziționării unui utilaj.

Zona Moldovei este una extrem de importantă din punct de vedere al activităților agricole desfășurate aici. De la pomicultură, viticultură, cultura mare și zootehnie, profilul fermelor din această zonă agricolă este unul divers și necesită utilaje adaptate specificului din fermă. În acest sens, IPSO Agricultură comercializează o gamă largă de utilaje ce se pot adapta nevoilor fiecărui fermier.

Compania acordă o importanță deosebită acestei zone, iar prezența la târgul Agralim confirmă acest lucru. De asemenea, în zona Moldovei suntem alături de fermieri cu sediul de la Roman și cel de la Vaslui- cel mai recent punct de lucru al IPSO Agricultură.

Ilie va oferi vizitatorilor târgului de la Iași recomandări utile pentru perioada de recoltare, dar îi va ajuta și pe cei care se află în căutarea unui loc de muncă și își doresc să lucreze într-o companie aflată în plin proces de dezvoltare.

Vă așteptăm la standul IPSO Agricultură A23-24 din cadrul târgului Agralim, , din parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Lețcani, județul Iași!