AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
12
sept.

Gamă nouă de tractoare New Holland, o premieră pentru piața națională, la AGRALIM

New Holland este marca recunoscută de către fermierii din întreaga lume pentru eficiența excepțională și atenția la cele mai mici detalii, ce garantează confortul agricultorului, promptitudinea serviciilor oferite și protecția mediului. Promisiunea AgroConcept, filiala locală a Gemila GmbH, importator și distribuitor exclusiv al mărcii New Holland în România, este să vină constant în sprijinul fermierilor români cu soluții ce nu îi vor dezamăgi. La Târgul pentru fermieri AGRALIM 2017, ce are loc între 21-24 septembrie în Parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Leţcani din județul Iași, compania AgroConcept va aduce în atenția vizitatorilor gama nouă de tractoare New Holland, o premieră pentru piața națională.

„Este foarte important ca fermierii români să aibă acces facil la informații, indiferent de zona în care activează și de suprafața agricolă pe care o exploatează. Târgurile regionale de tipul AGRALIM sunt un prilej excelent pentru fermierii locali să testeze utilajele agricole, să le vadă lucrând în cadrul sesiunilor demonstrative și să ia contact cu toate ofertele și promoțiile valabile pe perioada târgului. Ediția 2017 a târgului Agralim este un moment foarte important pentru AgroConcept, întrucât vom aduce în atenția vizitatorilor gama nouă de tractoare New Holland, o premieră pentru piața națională. Gama nouă cuprinde tractoare cu motorizari Tier 4B, cu specificații tehnice care le recomandă pentru orice fermă și operație agricolă și cu un design nou, regândit. Noutățile sunt tractoarele New Holland T5.95 Utility cu transmisie Dual Command, T5.110 Electro Command, T6.180 Tier 4B și T7.165 cu ampatament standard și motorizare Tier 4B”, spun reprezentanții AgroConcept.

Pe lângă tractoarele din gama nouă, compania va prezenta la Târgul pentru fermieri AGRALIM și utilajele care au consacrat deja standul AgroConcept, tractoarele New Holland T7.260, T6.175, TD5.95 și combina CR 7.90 cu heder de 7.60 m. Tractoarele vor avea montate semănători de păioase și de prășitoare, grape, cultivatoare, cositori și pluguri din gama Kverneland, furnizorul AgroConcept de echipamente pentru lucratul solului, îngrijirea culturilor și pentru furaje.

„Pe toata perioada Târgului AGRALIM vom avea specialiști în vânzări și finanțare care vor răspunde tuturor întrebărilor fermierilor legate de oferte de vânzare și de condiții de eligibilitate privind leasingurile, proiectele europene și creditarea bancară. Personalul tehnic, reprezentat de inginerii de service și de agenții de vânzări de piese de schimb, este foarte familiarizat cu flota fermierilor din partea de est a țării și este cel mai în măsură să vină cu soluții ferme și rapide la solicitările acestora. Vom avea în permanență în stand specialiști din toate domeniile – vânzări, finanțare, service, piese de schimb – pentru a ne asigura că răspundem tuturor solicitărilor”, au adăugat oficialii societății.

„Piața utilajelor agricole din România este una foarte dinamică, dacă ne referim la ofertele tehnice și financiare care ajung pe birourile fermierilor în fiecare zi. Noi credem în oamenii din acest proces pentru că ei sunt cei care creează o relație de durată cu clientul și, din acest motiv, investim în permanență în personalul de vânzări de utilaje și piese de schimb. Suntem prezenți în 12 locații la nivelul țării, în zone strategice din punct de vedere agricol – Ilfov, Craiova, Alexandria, Giurgiu, Călărași, Constanta, Vaslui, Iași, Brăila, Cluj, Timișoara și Carei – și suntem foarte ușor accesibili pentru fermierii nostri”, au conchis reprezentanții AgroConcept.