AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
29
aug.

FORUMUL AGRICOL în deschiderea AGRALIM 2017

AGRALIM 2017 începe în forță, cu Forumul Agricol pe tema „Rolul Regiunii Nord-Est în dinamica agricolă a României”.

Joi, 21 septembrie 2017, începând cu ora 14.00, fermierii au ocazia să discute perspectivele regiunii față în față cu reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și ai instituțiilor subordonate.

Forumul Agricol aduce participanților, în primul rând, acces la informație de încredere. Aici vom prezenta și vom discuta despre toate noutățile importante de pe piață, în toate sectoarele de interes: cultură mare, horticultură, zootehnie. Vom avea ca invitați unii din cei mai reputați fermieri din regiune, dar și lideri din partea politică și reprezentanți ai marilor producători. Aceasta înseamnă, mai ales pentru fermierii mici, ocazia să afle tot ce au nevoie din surse directe.

Poza newsletter AGRALIM 2017 - Forumul Agricol (2)

Deși regiunea de Nord a fost considerată ca având un potențial mai mic decât Bărăganul, de exemplu, în ultimii ani am dovedit că știm să facem o agricultură adevărată, productivă și de calitate. Regiunea noastră are specialiști de vârf, este pe locul II în țară la producția de sămânță, atrage deja investiții importante, are afaceri de mare succes.

Îi invit la Forumul Agricol din prima zi a Târgului Agralim pe toți fermierii care vor să afle oportunitățile de ultimă oră și care vor să creștem împreună rolul regiunii noastre în țară” a declarat domnul Viorel Stan, director al SC Prest Serv Impex SRL și membru fondator al Clusterului regional Agro Ferma.

Târgul AGRALIM este, de departe, cel mai important eveniment dedicat antreprenorilor, fermierilor și cercetătorilor din regiunea Moldovei.

AGRALIM este locul unde toți cei implicați în agricultură au posibilitatea să intre în contact cu ultimele noutăți tehnologicie și științifice, să vadă și să testeze cele mai noi utilaje. AGRALIM era un lucru absolut necesar Moldovei, iar noi, agricultorii, suntem recunoscători pentru această manifestare care ne ajută foarte mult pentru a schimba impresii, păreri, cunoștințe și experiente necesare dezvoltării acestui domeniu de activitate. Nu în ultimul rând, prin intermediul Târgului AGRALIM, fermieri, autorități locale și centrale, respectiv oficiali ai instituțiilor cu atribuții în sectorul agricol pot discuta direct, față în față, pe marginea problemelor pe care le întâmpină în activitatea de zi cu zi”, a spus domnul Laurenţiu Baciu, preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR).

Forumul Agricol este organizat de ABplus events împreuna cu LAPAR (partener), cu sprijinul Agrointeligenta (partener principal).

buton