AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
28
iul.

Festivalul Micilor Producători, un eveniment de susţinere şi promovare a producătorilor locali din Regiunea de Nord – Est

Festivalul Micilor Producători este un eveniment de susţinere şi promovare a producătorilor locali şi a patrimoniului cultural rural din Regiunea de Nord – Est, organizat simultan cu Târgul pentru Fermieri AGRALIM, la Centrul Expoziţional Transagropolis, Leţcani, Iaşi, DE583.

Festivalul Micilor Producători este conceptul unui eveniment popular agrar care sărbătorește producătorul agricol și roadele pamântului, si va oferi publicului 2 zile de tradiție, de spectacol și de explorare culturală si gastronomică.

Pe parcursul weekendului 21 şi 22 septembrie, vizitatorii vor putea degusta la eveniment sau cumpăra pentru acasă o gamă variată de produse tradiţionale, naturale şi ecologice.

Preparatele tradiţionale din carne şi specialităţile afumate, brânzeturile, varietăţile de dulceţuri, gemuri şi compoturi, borcanele de zacuscă, tocană şi ghiveci, mierea de albine şi derivate, prăjiturile de casă, realizate cu pasiune şi dăruire, vor face deliciul publicului vizitator. Legumele şi fructele de sezon vor completa oferta de bunătăţi de la Festival.

Informatii si detalii la:
0755 227 587
agri.events@abplus.ro

Leave a Reply