AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
2
feb.

În februarie dăm startul Conferinţelor Interjudeţene de Agricultură

Stimati parteneri,

Compania ABplus Events, vă invită la Conferințele Interjudețene de Agricultură din Regiunea de Nord – Est. Evenimentele sunt organizate după următorul program:
16 februarie, Piatra Neamț – conferința se adresează fermierilor din Neamț și Bacău.
23 februarie, Iași – conferința se adresează fermierilor din Iași și Vaslui.
03 martie, Botoșani – conferința se adresează fermierilor din Botoșani și Suceava.
Conferințele Interjudețene de Agricultură deschid seria de evenimente organizate în cadrul Clubului Fermierilor AGRALIM, care continuă pe 14 iulie cu Întâlnirea Anuală a Fermierilor din Regiunea de Nord – Est și 1 – 3 septembrie cu Târgul pentru Fermieri AGRALIM – cel mai mare eveniment agrar din Moldova.

Conferințele au reunit în ultimii ani, în fiecare locație, în medie 200 de fermieri cu exploatații de peste 100 ha, specialiști în agricultură, antreprenori în agricultură, reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, reprezentanți ai instituțiilor publice subordonate Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, oferind participanților acces la informații și noutăți din domeniu.

Alăturați-vă acum, celor peste 600 de specialiști în domeniu, fermieri și antreprenori în agricultură care vor participa la lucrările Conferințelor Interjudețene de Agricultură din 2017.

Pentru detalii legate de modalitățile de implicare vă rugăm să contactați:
Denisa Broatec
Project Executive
0751.111.601
denisa.broatec@abplus.ro