AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
7
sept.

Rezervați-vă locul la conferințele și întâlnirile de lucru organizate pentru fermieri, la AGRALIM 2017!

Evenimentele vă oferă ocazia să aflați informații de ultimă oră, de la lideri din agribusiness, decidenți politici și specialiști, dar și să discutați problemele cele mai importante, să faceți schimb de experiențe și să identificați soluții.

”Este foarte important să ne întâlnim față în față, să prezentăm chestiunile cele mai actuale legate de ceea ce ne rezervă schimbările din legislație, disponibilitatea fondurilor și evoluția pieței. Numai astfel, prin dezbatere deschisă și directă, vom putea defini o poziție comună, bazată pe obiective reale și, apoi, vom putea susține această poziție față de autoritățile competente” spune Claudiu Frânc, Președintele Federației Crescătorilor de Bovine din România (FCBR) și unul din invitații noștri speciali la AGRALIM 2017.

Programul debutează cu Forumul Agricol și continuă, pe parcursul celor 3 zile, cu workshopuri, conferințe și întâlniri de lucru pe subiectele cele mai „fierbinți” pentru agricultorii din regiunea de Nord Est: zootehnie, horticultură, obținerea de finanțări, accesul la piață, marketingul produselor etc. Fermele de Lapte, cultivatorii de porum, cartofi, sfeclă de zahăr au conferințe dedicate.

Joi, 21 septembrie 2017

14:00 – Forumul Agricol pe tema „Rolul Regiunii Nord-Est în dinamica agricolă a României”
Organizat de ABplus Events, împreuna cu LAPAR (partener) și Federația PROAGRO, cu sprijinul Agrointeligența (partener principal). Forumul va dezbate perspectivele regiunii alături de reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și ai instituțiilor subordonate.
16:00–17:30, Masa rotundă în cadrul căreia reprezentanții autorităților agricole vor intra în dialog cu marii fermieri.
Mă înscriu!

Vineri 22 septembrie 2017

10:00–13:00:
1. Întâlnirea crescătorilor de animale de lapte de rasă din regiunea Nord-Est. Co-organizator: Holstein România. Cu sprijinul direct al Federației Crescătorilor de Bovine din România (FCBR), Moldoovis și CAPRIROM;

2. Întâlnirea de lucru a cultivatorilor de porumb, organizată de Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR);
Mă înscriu! 

3. Întâlnirea de lucru a cultivatorilor de cartofi.
Mă înscriu! 

Sâmbătă, 23 septembrie 2017

10:30–13:00 – Workshopul privind accesul la piață. Invitați speciali: reprezentanți din cadrul Direcției Măsuri de Piață – Comerț Exterior, APIA;
Mă înscriu!

10:30–16:00 – Conferința privind marketingul produselor agricole și alimentare;
Mă înscriu!

14:30–17:00 – Workshopul „Finanțări europene și naționale pentru agricultură” cu participarea reprezentanților AFIR, a specialiștilor în consultanță și a reprezentanților instituțiilor bancare.
Mă înscriu!