AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
4
mart.

CONFERINTA DE AGRICULTURA A JUDETULUI NEAMT

Conferinta Judeteana de Agricultura Neamt a incheiat seria celor 3 conferinte specializate pe sectorul agricol, organizate de ABplus Events.

Evenimentul a avut loc ieri, 3 martie 2016 la Hanul Ancutei si s-a bucurat de prezenta a peste 200 de fermieri din sectoarele vegetal si zootehnic.

Urari de bun venit si un an agricol rodnic din partea Consiliului Judetean Neamt

„Bine ati venit in judetul Neamt, dumneavoastra care sunteti din alte zone ale Romaniei, bine ma regasesc cu nemtenii mei! Ma bucur sa fiu la un loc cu oamenii de baza ai tarii, specialisti de pe urma carora traim cu totii! Prezenta dumneavoastra aici e un semn ca judetul nostru ocupa un loc important in ierarhia agricultorilor romani si asta nu poate fi decat o mandrie pentru noi nemtenii. Va doresc tuturor sa aveti un an bun in domneniul care va preocupa, sa aveti productii frumose si mi-as dori ca la sfarsitul anului sa aveti prilejul sa gustati tot la Neamt, din roadele dulci ale pamantului si sa faceti analiza reusitelor din 2016. Succes in dezbateri calde si rod imbelsugat!”(Emilia Arcan, Presedinte – Consiliului Judetean Neamt).

La discutiile cu fermierii au mai participat: Daniel Vasiliu Macovei (Vicepresedinte Consiliul Judetean Neamt), George Scarlat (Membru al Comisiei de Agricultura a Camerei Deputatilor), Mihai Dorneanu (Director Executiv APIA Neamt), Maricel Talmacel (Director Executiv DAJ Neamt), Petrica Viorel Ilisei (AFIR Neamt), Iaon Antoci (Director General Suinprod Neamt), dar si reprezentantii unor companii de consultanta financiara si de specialitate in domeniul agricol, precum si companii furnizoare de tehnica agrara, echipamente si accesorii pentru fermele vegetale.

Testimoniale:

“Am un feedback pozitiv. Lucrurile au decurs conform discutiilor avute in prealabil. Chiar suntem multumiti de organizare, vom mai participa cu siguranta.”(Radu Gheorghiu, Director General – Cronos Consulting)

“Un eveniment binevenit. Am apreciat prezenta domnului George Scarlat (membru Comisia pentru Agricultura a Camerei Deputatilor), si a domnului Mihai Dorneanu (Director Executiv APIA Neamt) care au raspuns celor mai multor intrebari si solicitari din partea fermierilor. A fost un eveniment reusit care speram sa se repete.” (Ioan Antoci, Director General – Suinprod Roman)