AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
18
sept.

BRD Groupe Societe Generale – produse destinate fermierilor

O afacere agricola nu este usor de sustinut. Trebuie sa investesti mult in ea pentru a o dezvolta. Si pentru ca stiam toate aceste lucruri, BRD Groupe Societe Generale vine in ajutorul tau cu o serie de produse.

Pre-finantarea subventiilor prin creditul in baza adeverintelor APIA, unde primesti in avans maxim 90% din valoarea subventiilor ce urmeaza a fi incasate.

Finantarea activitatii curente prin:

 • Creditul de campanie agricola – pentru agricultorii a caror principala activitate este agricultura, pomicultura, viticultura, zootehnie sau apicultura. Finantarea este de pana la 80% din nivelul cheltuielilor de campanie agricola si perioada de gratie de pana la 10 luni.
 • Descoperitul de cont cu card business atasat – poti obtine usor o linie de credit
 • Credit pe contract – pentru cei care deruleaza contracte cu unul sau mai multi clienti carora le acorda credit comercial. Finantarea este de pana la 80% din cheltuielile de aprovizionare, productie si desfacere, aferente contractului comercial, iar perioada de gratie de 11 luni.
 • Credit sezonier – pentru agricultorii care deruleaza activitati cu caracter sezonier. Acesta acopera decalajul dintre plati si incasari, iar perioada de gratie de 11 luni (pentru principal).
 • Credit de investitii – pentru cei care desfasoara activitati agricole, zootehnice sau apicole si au proiecte de investitii. Finantarea este de pana la 85% din valoarea totala a proiectului de investitii, iar perioada de creditare de pana la 10 ani.

Gama EUROBRD – credite pentru finantarea proiectelor cu componenta fonduri europene (PNDR sau POPAM). Finantare de pana la 100% a valorii cheltuielilor eligibile aferente contributiei proprii si/sau a grantului UE obtinut si finantare de pana la 75% din valoarea totala a cheltuielilor neeligibile aferente proiectului.

LEASING-ul de la BRD Sogelease iti permite modernizarea si eficientizarea activitatii tale achizitionand utilaje agricole performante, de ultima generatie.

Avantajele finantarii prin LEASING:

 • Rate fixe pe toata perioada contractului
 • Plati lunare, trimestriale, semestriale sau sezoniere
 • Finantare conceputa special pentru nevoile tale (inclusiv proiecte fonduri europene)
 • Lipsa taxelor si a altor costuri conexe
 • Posibilitatea alegerii unui asigurator din lista de asiguratori agreati
 • Parteneriate incheiate cu principalii furnizori de echipamente agricole

Afla detalii standul BRD din cadrul Targului Agralim sau in orice agentie BRD, cat si pe www.brd.ro sau apeland reprezentantii BRD:

Maria RADU

Manager Clientela Companii Mici
Agentia BRD Esplanada Zimbru
Bld. Dacia nr.2, Iasi, jud. Iasi
Telefon: 0374.466.101
Mobil: 0745.238.545
Email: maria.radu@brd.ro

Marius-Gabriel BORFOI

Manager Clientela Companii Mici
Sucursala BRD Iasi
str. A. Panu nr. 32A, Iasi, jud. Iasi
Tel: 0374.691.703
Mobil: 0728.880.774
Email: marius.borfoi@brd.ro

Leave a Reply