AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
5
sept.

Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova, Iaşi prezentă în acest an la Festivalul Micilor Producători

Asociația Meșterilor Populari din Moldova Iași, a răspuns pozitiv invitației de a participa la Festivalul Micilor Producători, eveniment organizat sâmbătă și duminica, 22 – 23 septembrie.

Astfel, vizitatorii vor putea admira și achiziționa produse tradiționale de la meșteri populari din zonă. În spațiul special amenajat, 10 membri ai Asociației vor expune: ceramică (Botoșani), port popular (Suceava și Neamț), produse tradiționale și bio (Neamț, Iasi, Argeș).

Asociația Meșterilor Populari din Moldova are membri din toată ţara şi din Republica Moldova, cei mai mulţi fiind din domeniile prelucrarea lemnului şi încondeierea ouălor; apoi urmează genurile împletituri, industrie casnică, măşti, ceramică, port popular, podoabe ş.a. Criteriile de acceptare în asociaţie vizează, în special, păstrarea, în esenţă, a spiritului artei populare.

Vizitarea evenimentului este gratuită prin completarea invitației de vizitare online, până la data de 16 Septembrie. Invitatia de vizitare este disponibila la linkul http://eepurl.com/dEU8H1

Leave a Reply