AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
31
aug.

Ai o ferma mică, mică-mică?….sau mică-mică-mică?

Cum ajuta BT MIC fermierii mici sa creasca!

Ei bine, uneori tot ce-i trebuie unei mici afaceri să devina mare este sa i se dea credit. Noi la BT Mic, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, suntem specialiști în finanțarea afacerilor mici, care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate si de forma de organizare.
BT Mic are o abordare specifica micilor agricultori si nu numai. Intelegem foarte bine aceste afaceri, vorbim pe limba lor, si, foarte important, tinem aproape de fermieri. Cei care vin la BT Mic pentru finantare nu trebuie sa aduca multe acte, creditele se dau rapid si ne adresam tuturor categorilor de agricultori (producatori agricoli individuali, II-uri, IF-uri, PFA-uri, Societati comerciale, Societati agricole si alte grupuri de producatori agricoli).
Finantam inputurile (seminte, ingrasaminte, folie, fertilizatori), motorina, plata pentru lucrari agricole, cat si achizitiile de utilaje, tractoare, combine sau constructiile de solarii, sere, grajduri, depozite, precum si achizitiile de terenuri agricole.
Avantajele pe care le oferim fermierilor sunt: lipsa avansului sau a contribuție proprii; experienta min 3 luni în cazul activitatilor cu venituri lunare sau min de 1 an agricol in cazul activitatilor sezoniere.
rambursarea chiar și în 10 ani a creditului contractat si posibilitatea platii ratei in perioada recoltei; flexibilitate în ceea ce privesc garanțiile si analiza tuturor surselor de venit

BT Mic stie ca lucrurile mari si importante au – de cele mai multe ori – inceputuri mici.

Sunati-ne si venim la voi!
Ne gasiti in Iasi pe str. Palat, nr. 3C – in incinta Sucursalei Iasi a Bancii Transilvania, pe mail: oana.lupu@btmic.ro, telefon 0744.344.322 – persoana de contact – Oana Lupu

Leave a Reply