AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Stiri

AGRALIM – “Orasul agricol” al Regiunii de Nord – Est
AGRALIM înfățișează un oraş agricol cu amenajări pe o platformă expoziţională de 100.000 de mp, creat pentru a găzdui cele 150 de companii prezente …

Sustinem agricultura cu solutii financiare adaptate fiecarui tip de business
Interviu Dna Carmen Brebuleţ, Director Sucursala Iasi, Grup BRD Iaşi Sustinem agricultura cu solutii financiare adaptate fiecarui tip de business …

EXPERTAGRO TRADING – o gamă variată de servicii și utilaje
Expertagro Trading pune la dispozitie urmatoarele servicii si utilaje profesionale, prin colaborare cu parteneri din Romania, Italia, Ungaria, Germania, Olanda si Polonia …

CIMBRIA HEID – un secol de performanța in domeniu
CIMBRIA HEID este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de echipamente si solutii complete pentru instalatii de SILOZURI si de PROCESAT SEMINTE, cu multiple referitţe in Romania si in lume.

ALKE TOTAL CONFORT prezinta echipamente și sisteme pentru creșterea păsărilor la AGRALIM
La Targul AGRALIM, organizat in perioada 3-6 septembrie pe platforma Ezareni, producatorul ALKE-TOTAL CONFORT a prezentat echipamente pentru cresterea pasarilor, și …

AGRITEHNICA SERVICE – promoveaza producatorii de tehnică agricolă de renume din Europa
De aproape un deceniu, Agritehnica Service este un partener de încredere pentru agricultori, cu o experiență impresionanta in tehnica agricola din Romania.

SAATEN UNION – creste productia pe hectar cu semințe de calitate superioara
Viziunea SAATEN UNION de a produce seminte de calitate superioara din diferite specii de cultura constituie baza activitatii companiei inca din 1992 de cand firma este prezenta pe piata din Romania.

Utilaje agricole produse în Polonia, prezentate de Ramont Star la AGRALIM
Fermierii din Moldova au putut vedea la Targul de la Agralim utilaje agricole aduse de firma Ramont Star.

Nexxon – alături de agricultorii din Moldova
Nexxon este cel mai mare distribuitor de anvelope agricole și camere de aer din Romania, oferind cea mai completa gama de anvelope agricole.

MCG GRUP prezent la Agralim cu de mori de capacitate mică
MCG GRUP din Gheraesti, liderul producatorilor de mori de capacitate mica, produce si comercializeaza mori de grau

AGRALIM începe pe 3 septembrie, la Ferma Ezăreni
Participă la spectacole de tehnică agrară și demonstrații cu utilaje testate în câmp! Vizitează târgul AGRALIM, de joi, 3 septembrie, până duminică, 6 septembrie, la Ferma Ezăreni.

Demonstratii cu masini de stropit autopropulsate la AGRALIM
Zilnic, la orele 10,00, 12,30 si 14.00 veti putea asista la demonstratii cu mașină de stropit autopropulsată AGRIPLA GD 4000 (Agritehnica), mașină de stropit autopropulsată AGRIFAC Condor Clearence Plus (EKF Company), masina de erbicidat tractată AMAZONE UG 2200 (Agricola 96).

Vesti bune! In februarie vorbim despre tine cu 1000 de fermieri din sectorul zootehnic
Inscrie-te ACUM in KIT-ul fermierului sustinut de AGRALIM! Pentru prima oara in regiunea de Nord – Est, iti oferim un KIT de informare catre 1000 de fermieri din zona, ce activeaza in sectorul zootehnic!

Franciza: BESTOIL SHOP MOBIL (BOSH MOBIL) prezentata in premiera la “Agralim” Ezareni- Iasi, 18-21 septembrie 2014
Lubrifianti special dedicati echipamentelor agricole. Franciza :BESTOIL SHOP MOBIL (BOSH MOBIL) prezentata in premiera la “Agralim” Ezareni- Iasi -18-21 septembrie 2014.

Interviu BRD cu Dna Director Comercial Adjunct, Carmen Brebulet
“Pentru ca fiecare afacere are nevoie de parteneri de incredere, ne straduim sa raspundem, prin produsele si serviciile bancare, asteptarilor tuturor clientilor nostri.

Interviu OTP Bank cu Roxana Hidan, Director Directia IMM
OTP Bank România încurajează investițiile din agricultură.

Promoveaza-te in Ziarul de toamna a Clubului Fermierilor AGRALIM
Ziarul CLUBULUI AGRALIM este singura publicatie de stiri si evenimente dedicate agriculturii din Regiunea de Nord – Est care se distribuie prin posta fermierilor, reprezentantilor administratiei publice si subordonate MADR, asociatiilor din sectorul agribusiness.

La Meat&Milk 2014, Daniel Constantin a anuntat ca sustine reducerea TVA la legume-fructe si lapte
În zilele de 11 și 12 iunie, Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2014 desfășurată sub titlul ”Finanțare, Optimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare într-o piață globalizată” …

AGRALIM prezent pe principalele sosele nationale din Moldova
Agralim 2014 va insoteste, din aceasta saptamana, pe principalele sosele nationale din Moldova.

Sectiune dedicata pentru serviciile de finantare in agricultura
Agralim 2014 acorda o importanta deosebita serviciilor de finantare ale activitatii agricole invitand in cadrul sectiunii specializate companii de consultanta, societati bancare si de leasing, companii de creditare, fonduri de finantare, institutii de gestionare a fondurilor europene.

Doar cateva zile pana la Expo-Conferinta Meat & Milk 2014
Doar câteva zile până la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2014 Cea de-a treia ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat &Milk 2014 …

Raspunsurile domnului Eugen Popescu, Director General al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, la intrebarile fermierilor participanti la Intalnirea Anuala a Clubului Membrilor AGRALIM
Intrebare: „Se mai fac proiecte pentru obtinerea fondurilor europene de dezvoltare rurala in domeniul apicol?”

Raspunsurile domnului Daniel Constantin, Viceprim-ministru, Ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, la intrebarile fermierilor participanti la Intalnirea Anuala a Clubului Membrilor AGRALIM
Intrebare: „Exista posibilitatea infiintarii unei banci agricole care sa sprijine fermierii in dezvoltare, cu dobanzi de maxim 2-3 %?”

Piata globala a carnii si a laptelui detaliata la Meat & Milk 2014
O afacere de succes în domeniul cărnii sau laptelui nu poate fi gândită fără a te pune în interdependență cu piața globală.

Prezente AGRALIM in randul fermierilor din Regiunea de Nord-Est
Consecvenți programului permanent de întâlniri cu fermierii, promotorii AGRALIM au fost prezenți joi, 24 aprilie 2014 la sesiunea de informare organizată de Gal Valea Prutului cu fermieri din regiune și specialisti interesati de liniile de finanțare și măsurile 112 „Instalarea tinerilor fermieri”

Info ALIMENT lanseaza campania “Hraneste-te cuMinte, alege CALITATEA”
La Meat & Milk 2014, infoALIMENT va lansa campania ”Hrănește-te cuMINTE, alege CALITATEA”

GREEN EXPERT participa cu masini si utilaje agricole la Agralim 2014
SC GREEN EXPERT SRL Iași este o firmă cu capital 100% privat ce a fost înființată în anul 2004 cu scopul de a oferi agricultorilor din zona de est a României

Pana pe 15 aprilie te poti inscrie la prima editie a Exponews Agralim 2014
Publicatia ExpoNews Agralim este singura publicatie de stiri si evenimente dedicate agriculturii din Regiunea de Nord-Est, care se distribuie direct la 10000 agricultori din regiune.

BIOCROP infiinteaza lot demonstrativ in cadrul Agralim 2014
De mai bine de 8 ani de cand am ales sa performam in domeniul agriculturii din Romania, ne-am orientat spre selectarea si testarea soiurilor si hibrizilor cu potential de performanta ridicat in special pentru conditiile climatice si agricole de la noi.

AGRI ALIANTA pregateste pentru Agralim 2014 demonstratii live si prezentari de utilaje
Agri Alianta va propune o gama larga de masini si echipamente performante adaptate nevoilor dumneavoastra datorita noilor tehnologii devoltate in parteneriat cu constructorii.

Conferinta de Lansare a Platformei Expozitionale Agricole Ezareni
ABplus Events și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ioan Ionescu de la Brad” anuntă lansarea oficială a Platformei Expoziționale Agricole Ezăreni, în cadrul Conferinței de Presă ce s-a desfășurat joi, 20 martie 2014 …

Divizia de evenimente Agribusiness prezenta la Moldagrotech, Chisinau
Divizia de evenimente Agribusiness va fi prezenta in perioada 12-15 martie 2014 la Moldagrotech, Expozitia Internationala Specializata de masini, echipamente si Tehnologii pentru complexul agroindustrial, editia a XXVI-a, organizata la Chisinau la CIE “Moldexpo”.

Parteneriat strategic pentru dezvoltarea Platformei Agricole Expozitionale Ezareni
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad si compania ABplus Events, organizator al evenimetelor Agralim, Forumul Agricol, Gala Premiilor de Excelenta in Agribusiness …

Intalnirea Anuala a Clubului Fermierilor AGRALIM, pentru prima data in camp
In perioada 19 – 20 iunie, la SCDA Secuieni, Neamt s-a desfasurat a V-a Editie a Intalnirii Anuale a Clubului Fermierilor AGRALIM, din Regiunea de Nord – Est.

Horticultura in centrul atentiei la Targul pentru fermieri AGRALIM
Anul acesta am creat o zona speciala dedicata sectorului HORTICOL, axata pe 3 directii: Pomicultura, Viticultura, Legumicultura.

Promoterii AGRALIM la evenimentul celor de la EURALIS
Pe data de 12 februarie 2015, AGRALIM a participat, prin promoterii sai, la evenimentul organizat de EURALIS, in Iasi, la Motel Bucium.

Promoterii AGRALIM la evenimentul celor de la EURALIS
Pe data de 11 februarie 2015, reprezentantii AGRALIM au fost prezenti la evenimentul organizat de EURALIS, in Roman, la Hotel Marikko Inn.

Promoterii AGRALIM au participat la evenimentul celor de la MARSAT Roman
Pe data de 5 februarie 2015, promoterii AGRALIM au participat la Simpozionul primaverii organizat de MARSAT Roman.

Promoterii AGRALIM in vizita la evenimentul BASF
Pe data de 3 februarie 2015, am avut onoarea de a participa la evenimentul fermierilor organizat de BASF, in Iasi, la Hotel International.

AGRALIM si-a cucerit vizitatorii care il descriu ca „evenimentul nostru, al fermierilor”
AGRALIM a primit votul definitiv al aprecierii din partea publicului sau – tot mai multi fermieri se indentifica cu acest targ pe …

FARM TECH prezinta modele noi de incarctoare articulate Schaeffer la AGRALIM 2015
FARM TECH prezinta modele noi de incarcatoare articulate Schaeffer, de ultima generatie, pentru toate domeniile: agricol, silvic, constructii biogaz, domeniu public.

Semințe pentru toată rotația de culturi, de la DONAU SAAT
DONAU SAAT, companie austriaca fondata de Probstdorfer Saatzucht și Saatbau Linz – companii de prestigiu in domenul producerii si furnizarii de seminte.

BIOCHEM – Soluții pentru agricultura bio si produse pentru protectia plantelor si semintelor
Biochem este o companie cu capital 100% romanesc. Inca de la infiintarea sa in anul 1991 a continuat sa creasca, iar acest lucru se reflecta in cresterea cifrei de afaceri anuale si in cresterea investitiilor …

AGROTEL – un sfert de secol de experienta
AGROTEL produce hale, solutii de protectie impotriva vantului si componente de biogaz pentru agricultura si industrie.

AGRI ALIANTA – o noua gama de minipluguri Ovlac
La Targul AGRALIM de anul acesta, firma Agri Alianta a prezentat o noua gama de Minipluguri Ovlac destinate lucrului la adancime redusa, ce realizeaza concomitent transformarea si ingroparea resturilor vegetale, pe latimi de lucru mari.

RIELA – ofera sisteme de depozitat si uscat cereale personalizate
RIELA Romania, reprezentanta a firmei RIELA Getreidetechnik Karl-Heinz Knoop, ofera servicii prompte clientilor din țara. Așadar, firma ofera consiliere, proiectare, montaj, service si depozit piese de schimb.

PARKER STORE IASI – prezent la Agralim cu echipamente hidraulice si pneumatice
La Targul Agralim organizat în saptamana trecuta la Ezareni, firma PARKERSTORE din Iasi a fost prezenta la eveniment.

MECANEX – servicii complete in producerea pompelor si a pieselor de schimb
Mecanex, firma cu sediul în Botoșsni, ofera servicii complete in producerea pompelor, pieselor de schimb pentru pompe, piese turnate sau prelucrate, construcţii sudate după specificaţiile si proiectele clientilor.

Echipamente agricole expuse de Maschio Gaspardo la AGRALIM
Maschio Gaspardo este un grup international, specializat in productia de echipamente agricole pentru arat, semanat, arhitectura peisageră, productie de furaje, recoltare si prelucrare a fanului.

DRIVE TEST ACADEMY
La AGRALIM, poti sa iti testezi abilitatile in manevrarea tractoarelor de 100 CP.

Program interactiv de demonstratii agricole privind lucrarile solului la AGRALIM 2015
Timp de 4 zile, in intervalele orare: 10,30, 13,00, 15,30 veti vedea in actiune cultivator Horch Terrano 4 si …

Vesti bune! In februarie vorbim despre tine cu 1500 de fermieri din sectorul vegetal
Inscrie-te ACUM in KIT-ul fermierului sustinut de AGRALIM! Pentru prima oara in regiunea de Nord – Est, iti oferim un KIT de informare catre 1500 de fermieri din zona, ce activeaza in sectorul vegetal!

Au fost desemnati fermierii anului in Regiunea de Nord – Est!
Sambata, 20 septembrie, in cadrul Targului pentru Fermieri AGRALIM au fost decernate premiile pentru fermierii anului in regiunea de Nord-Est.

Cuvant Agrocomplex Lunca Pascani
“Targul pentru fermieri Agralim este locul unde se vor intalni toti factorii implicati in agricultura din regiune: …

AGRALIM, mai aproape de fermieri!
AGRALIM, mai aproape de fermieri! Ediția 2014: expoziţie în câmp, demonstraţii cu maşini agricole, loturi demonstrative …

Rezerva-ti un loc la Targul de Joburi in agricultura
Targul de Joburi in Agricultura, organizat pe 20 septembrie 2014 in cadrul celui mai mare eveniment agricol al Moldovei.

Primele ferme partenere ale evenimentului AGRALIM
AGRALIM 2014 a încheiat primele parteneriate de susținere reciprocă cu fermele mari

Sectiune speciala dedicata energiei alternative
Potentialul de biomasa, biogaz sau alte forme de bioenergie al Romaniei este unul imens.

S-a lansat apelul de inscriere in competitia pentru premiile Galei de Excelenta in Agricultura in Regiunea de Nord-Est
Au inceput inscrierile la Gala Premiilor de Excelenta in Agricultura in Regiunea de Nord-Est, unicul eveniment de recunoastere a excelentei in agricultura si de evidentiere a activitatilor fermierilor din regiunea de Nord-Est Depunerea …

Daciana Sarbu si Daniel Constantin vor deschide Expo Conferinta Meat & Milk 2014
Daciana Sârbu și Daniel Constantin vor deschide Expo-Conferința Meat & Milk 2014 Momentul inaugural al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2014 …

Raspunsurile domnului Gheorghe Benu, Director General al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, la intrebarile fermierilor participanti la Intalnirea Anuala a Clubului Membrilor AGRALIM
Intrebare: „Exista posibilitatea sa se ia in calcul subventia pe suprafata de teren in bilant?”

Intalnire a fermierilor din Regiunea de Nord-Est si Republica Moldova cu autoritatile, la Iasi
Intalnirea Anuala a Clubului AGRALIM din 16 mai 2014 organizata de ABplus Events, cu participarea domnului Daniel Constantin, viceprim-ministru, ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale …

APIA si AIPA parteneri institutionali la AGRALIM 2014
APIA (Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură) și AIPA (Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură) Republica Moldova au devenit parteneri ai Targului pentru fermieri Agralim.

Cate sanse mai are zootehnia romaneasca? Raspunsul, la Expo-Conferinta Meat & Milk 2014
În condițiile în care mediul de afaceri din România este grav distorsionat de sistemul legislativ și fiscal, fermierii din sectoarele producției de carne și lapte sunt nevoiți să caute soluții viabile pentru ieșirea din criză.

Participa la Expo-Conferinta Internationala Meat & Milk 2014
Câți români mai cumpără produse din carne și lapte cu bon fiscal? Poți avea un răspuns, participând la Meat & Milk 2014

Divizia de evenimente Agribusiness prezenta la Conferinta Regionala “Satul romanesc are viitor”
Divizia de evenimente Agribusiness a fost prezenta vineri, 4 aprilie 2014 la Conferinta Regionala PNDR 2020 “Satul romanesc are viitor”, desfasurata la Centrul de Conferinte Providenta, Sala PAUL van SAANEN.

MASTER LUX prezenta la Agralim 2014 cu gama de tractoare Belarus si Foton
Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul agricol si un numar de peste 6000 clienti,MasterLUX a reusit in scurt timp sa-si faca loc intre primele societati de profil din tara.

CAUSSADE SEMENCES partener al Evenimentelor Agralim 2014
GROUPE CAUSSADE SEMENCES este o companie multinaţională de origine franceză cu tradiţie în ameliorarea speciilor pentru cultura mare şi plante furajere.

BIOCHEM prezenta in cadrul Agralim 2014 cu loturi demonstrative
Compania BIOCHEM a intrat in comertul cu pesticide in anul 1998, impunandu-se ca lider de piata in zona de Sud Est a Romaniei ca un distribuitor regional, cifra de afaceri si numarul de clienti crescand an de an.

GENERAL LEASING se pregateste pentru Agralim 2014
General Leasing are ca obiect de activitate distributia de masini si utilaje agricole si viticole de inalta productivitate:tractoare, combine, utilaje de prelucrat solul, utilaje combinate pentru prelucrat solul si semanat, masini pentru intretinerea culturilor, incarcatoare telescopice multifunctionale.

Festivalul Naturii
Festivalul Naturii este o sărbătoare populară de celebrare a micilor fermieri și micilor producători, cu produse țărănești și tradiționale, o sărbătoare câmpenească cu toate atributele ei: muzică, evenimente speciale, activități pentru copii.

3% discount la inscrierea online
Managementul evenimentelor produse de ABplus Events este gestionat cu ajutorul unui instrument software specializat pentru planificarea targurilor, expozitiilor si conferintelor.

Cele mai valoroase animale de rasă din peste 200 de exemplare prezentate din întreaga țară, premiate la Târgul de zootehnie al României – ZEFA, ediția 2015
Luni, 29 iunie, în cadrul primului târg de zootehnie al României – ZEFA, Expoziția Internațională de Animale de Rasă și Echipamente pentru Zootehnie

PIONEER participa la evenimentele agribusiness ABplus Events
Pioneer a ales sa comunice cu fermierii din Nord Estul Romaniei prin intreg programul evenimentelor ABplus Events

Promoterii AGRALIM la evenimentul celor de la PROCERA
Pe data de 11 februarie 2015, promoterii targului au fost invitati la reuniunea organizata de PROCERA, in Iasi, la Astra Trifesti.

Promoterii AGRALIM au participat la evenimentul COMCEREAL Botosani
Pe data de 10 februarie 2015, promoterii AGRALIM au participat la evenimentul ce a reunit fermierii in Botosani, la Popas Cucorani.

Promoterii AGRALIM au participat la evenimentul organizat de PROCERA
Pe data de 4 februarie 2015, ne-am intalnit cu fermierii la o reuniune organizata de PROCERA, in Bacau, la Hotel President.