AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Testimoniale AGRALIM 2014

Prof. Univ. dr. Vasile Vintu, rector Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad”

USAMV1

“Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Iasi nu este pentru prima data implicata in asemenea eveniment, la inceputurile sale, a targului Agralim, universitatea a fost prezenta sub diverse forme. Anul acesta e un eveniment cu o implicare mult mai profunda, in sensul ca suntem parteneri in organizarea targului, am oferit aceasta locatie, aici, care cred eu ca e splendida pentru organizarea unui asemenea targ si, nu numai atat, suntem prezenti aici cu cadrele didactice, cu un pavilion expozitional, cu multi studenti. Pentru noi este un lucru imbucurator ca studentii pot vedea venind ce inseamna organizarea si desfasurarea unui asemenea eveniment. Avem si studenti in targ, din cei care fac parte prin voluntariat in organizarea si desfasurarea activitatilor pentru ca in portofoliul unora dintre ei, din cei care finalizeaza inginerie economica in agricultura, au si asemenea atribute, si nu numai. Toti inginerii din agricultura au in portofoliu si modalitati de a organiza asemenea targuri si iata ca este un prilej ca ei sa invete, sa vada pe viu, sigur, sa fie in pas cu noutatile care sunt expuse aici, si cred ca Universitatea are un mare castig in urma acestei colaborari. Punerea la dispozitie a suprafetei, organizarea loturilor demonstrative, organizarea demonstratiilor in camp, face Universitatea sa fie mai aproape de cei care lucreaza terenul, mai aproape de cei care ofera inputuri pentru agricultura si noi totdeauna ne-am declarat ca suntem pentru a intari relatiile cu mediul economic. Tehnica, tehnologie, seminte, le vedem toate aici, cei care au reusit sa ajunga la acest targ si ne bucuram ca e o prezenta consistenta pentru primul an in care targul se organizeaza sub acest format, adica in camp. Sper ca targul va creste de la an la an pentru ca fara noutatile tehnice si tehnologice nu putem progresa.”

Sergiu Andriesei, IPSO Agricultura

ipso1-160x57
“Targul Agralim este un pilon in regiunea de Nord-Est. Am prezentat cele mai noi utilaje John Deere si, ca in fiecare an, am fructificat participarea prin incheierea de contracte. Pentru noi achizitii am venit in sprijinul fermierilor cu pachete de finantare cu dobanda mica, pe o perioada cat mai mare, cu rata la recoltare.”

Catalin Sava, Area Sales Manager NHR Agropartners

NHR1
“Din punctul nostru de vedere, al vanzarilor de echipamente agricole, cat mai ales din punctul de vedere al fermierului este o nouatate la noi, la zona Iasiului, o astfel de locatie, este o locatie bine aleasa tinand seama de faptul ca activitatea fermierului este in camp. Este un pas inainte, cu un nou concept, asa cum anuntau si la festivitatile de deschidere acesti organizatori, cu o organizare mult mai buna decat editiile precedente.”

Andreea Hincu, Manager Marketing la BISO Romania

logo-biso-romania
“Un targ cum a fost acesta te ajuta mult in procesul de vanzare pentru ca potentialii clienti au ocazia sa vada utilajele si sa se indragosteasca de ele, putem spune ca am incheiat contracte de cateva sute de mii de euro.”

Sebastian Neacsu, country manager Unia Group Romania

unia-group-logo-primary
“Este un concept mult mai bun, fermierul are posibilitatea sa vada utilajele la lucru.

Marian Cadariu, manager produs Wylze Logistik

logo_wylze_logistic1
“Cred ca acest targ de aici, de la Iasi, este foarte bine organizat. Cred ca incet, incet, lumea isi da seama de importanta posibilitatii de a face comparatie intre furnizorii de echipamente si fel de fel de servicii, inputuri pentru agricultura si nu neaparat pentru agricultura. Trebuie sa vii sa vezi si sa faci comparatie, iar un targ iti ofera aceasta posibilitate pentru ca vezi in acelasi timp produse de la diversi producatori.”

Marius Eftene, director marketing Biochem Romania

BIOCHEM_mic
“Mi se pare o idee foarte buna ca in sfarsit si zona aceasta a inceput sa mearga pe acest concept de expozitie in camp. Noi, in principiu, numai la astfel de evenimente am dori sa participam, oricum ne organizam evenimentele noastre, dar ne pare bine ca s-a organizat si un eveniment de genul acesta aici pentru ca nu poti sa prezinti ceva in agricultura, rezultatele se vad in camp, nu pe hartie sau intr-o prezentare Power Point. Omul trebuia sa vada cu ochii lui si sa se convinga.”