AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Noutăți

agri-events.ro
20
mai

AGRALIM 2019 – Cel mai așteptat târg agricol din Regiunea de Nord – Est, se va desfășura în perioada 19 – 22 septembrie 2019

Compania Abplus events in parteneriat cu cele mai importante asociații de profil va organiza în perioada 19 – 22 septembrie Târgul pentru Fermieri AGRALIM, cel mai amplu spectacol de tehnica agrară și demonstrații din Estul țării. 

Fermierii, asociațiile agricole, companiile, specialiștii din domeniu și publicul larg sunt invitați la a XI-a ediție a celui mai apreciat târg agricol din Moldova.

Și în acest an, AGRALIM își continuă misiunea de a oferi în permanență noi oportunități de sprijin pentru fermierii din regiune, pe cele trei direcții consacrate: soluții tehnice integrate pentru fermieri, consultanță tehnică și financiară, informații și acces la ultimele noutăți. Evenimentul va oferi participanților și vizitatorilor un program interesant și dens, care va include conferințe, forumuri și întâlniri cu lideri, decidenți, specialiști agronomi, reprezentanți ai unor companii de prestigiu și potențiali parteneri de afaceri, din sectorul agricol.

Repere importante din programul de evenimente: Forumul Agricol “Rolul Regiunii de NE în dinamica agricolă a Romaniei”, Întâlnirea crescătorilor de animale de rasă din regiunea de Nord – Est, Festivalul Micilor Producători Agricoli, Prezentări de animale de rasă, Demonstrații cu utilaje Agricole.

Ediția 2018 a Târgului pentru fermieri AGRALIM, desfășurată între 20 – 23 septembrie în parcul agroindustrial Transagropolis, pe o suprafață de peste 10 ha și a reunit toate „forțele” agriculturii din Regiunea de Nord-Est – peste 8.000 de vizitatori și 200 de expozanți și parteneri. Ca în fiecare an, Târgul a continuat să atragă interesul vizitatorilor și a avut un impact major asupra creșterii potențialului fermierilor din Moldova.

Mulțumiri fermelor partenere Domeniile Lungu, Grup Șerban, TCE 3 Brazi, susținătorului principal IPSO Agricultură, partenerului în consultanță Cronos Consulting, furnizorului principal de logistică InsideOutside.ro, sponsorului sectorului zootehnic Purina, partenerilor media AgroInteligența, TVR1, Viața Satului, Lumea Satului, Profitul Agricol, susținătorilor principali Viva Fm și Ziarul de Iași. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Consiliului Județean Iași, Primăriei Comunei Lețcani, partenerilor instituționali Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, APIA, ANARZ, LAPAR, Angus RO.

Pentru mai multe informații despre Târgul AGRALIM vă invităm să accesați site-ul www.agri-events.ro. Detalii la 0755 227 587, sau agri.events@abplus.ro.

Leave a Reply