AGRALIM - Cel mai mare târg agricol din Regiunea Moldovei.

Despre noi

ABplus events este agenția de comunicare lider în domeniul agricol în regiunea de Nord Est a României. Cu expertiză de 21 de ani în domeniu, ABplus events a creat o serie de evenimente profesionale cu adresabilitate către toate categoriile de fermieri și specialiști agricoli.

AGRALIM, Târgul pentru fermieri

Evenimentul agricol de referință al Moldovei, ajuns la a zecea ediție în 2018, este organizat, incepând din 2014, într-un concept modern care imbină expunerea clasică cu demonstrații de mașini și utilaje agricole în cămp. AGRALIM, “orașelul agricol” care se dezvoltă an de an în imediata vecinătate a Iașului, este un eveniment profesional complex de dimensiune națională și cu participare internațională.La ultima ediție evenimentul a fost vizitat de peste 10 000 de fermieri cu exploatații vegetale și zootehnice.

Reflectare mediatica a evenimentului.

Dan Hurduc, Administrator, Evel-H Company, Fermier 1001 – 2000 ha

„AGRALIM Iași –un adevărat târg al fermierilor din Moldova, locul unde poți interacționa cu majoritatea celor implicați în fenomenul agribusiness ( Ministerul Agriculturii, universitate, fermieri, dealeri de utilaje și de soluții integrate pentru agricultură). Tot aici s-au putut vedea noutățile de tehnică agricolă, soluții tehnologice inovatoare și soluții de finanțare aplicate pentru fecare tip de fermier. Un moment reușit care face ca Moldova să fie prezența pe harta agricolă a României.”

Victor Sandu , Director Operațiuni General Leasing

„Agralim a oferit un cadru expozițional excelent atât pentru vizitatori cât și pentru expozanți. Cu un vizibil accent pe o structură și imagine asemănătoare târgurilor de prestigiu din vest, ediția din acest an a oferit o experiență completă pentru fermierii din regiunea de nord-est a țării.

Forumul Agricol

Forumul Agricol este evenimentul care reunește conferințe de specialitate și este cadrul de dezbatere pe cele mai importante subiecte ale momentului la care sunt invitați decidenți ai politicii agricole la nivel înalt și fermierii din regiune.

Conferințele județene de agricultură

Evenimente de început de an pentru prezentarea trendurilor, noilor oferte de inputuri și  noutăților în politica agricolă. Organizate în principalele județe ale Moldovei, conferințele județene de agricultură sunt un moment de planificare și setare a parteneriatelor, colaborărilor în noul an agricol.

Arena Culturilor Vegetale

Expoziția loturilor vegetale demonstrative este o expoziție de primăvară organizată ca un pre-eveniment Agralim, adresat fermelor vegetale și furnizorilor de inputuri pentru agricultură. Arena Culturilor Vegetale găzduiește Intâlnirea anuală a membrilor clubului Agralim și a fost onorată în fiecare an de prezența ministrului agriculturii în exercițiu.

ZEFA, Expoziția Internațională de Animale de Rasă și Echipamente pentru Zootehnie

ZEFA este unica expoziție organizată în România, dedicată exclusiv sectorului zootehnic. Succesul evenimentului ZEFA a demostrat capacitatea și expertiza companiei ABplus events de a construi un eveniment reprezentativ pentru un domeniu aflat în dificultate, împotriva tuturor părerilor că zootehnia în România nu are capacitatea de a se mobiliza și a susține un eveniment tematic de anvergură.

Dr. Ing. Gheorghe Neață, Director General Adjunct Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

„Ansamblul complet de utilaje si echipamente prezentate la targ precum si exponatele zootehnice, au devenit realitate si demonstreaza o trasabilitate zootehnica consacrata prezentata succint prin sintagma “De la furca la furculita” Nu-mi revine decat deosebita placere si onoarea de a va felicita si a va multumi pentru modul cum ati inteles sa organizati acest eveniment, si va asigur de tot sprijinul meu in organizarea de astfel de evenimente. Va multumesc pentru faptul ca m-ati invitat la aceasta expozitie si va marturisesc sincer ca pentru mine a fost revelatia anului 2015.”

Claudiu Franc, președinte Federația Crescătorilor de Bovine din România

“Ați fost prea harnici! Meritați toate felicitările pentru mobilizarea de care ați dat dovadă și pentru eforturile depuse. Cel puțîn fermierii și crescătorii din asociația noastră au rămas impresionați de tot ce au găsit in eveniment. De asemenea, tematică, conferințele, prezentările de animale care s-au desfășurat vineri,sâmbătă și duminică, au fost activități extrem de importante pentru noi, cei din asociație. Va asigurăm de toată colaborarea și sprijinul nostru pentru următoarea ediție ZEFA și suntem convinși că vom avea o colaborare extrem de bună pe viitor.”

ABplus events este inițiator și membru fondator al clusterului Agro Ferma. Companiile care fac parte din Clusterul Regional AGRO FERMA derulează împreună afaceri de peste 37 de milioane de euro și au în total aproape 1.000 de angajați, iar cumulat, marii fermieri care fac parte din această asociație, au în exploatare peste 20.000 de hectare de teren agricol și cresc aproximativ 200.000 de animale.(n.r data la nivelul anului 2017)